Feedback URSULA 1000

La Ursula 1000 cum a fost?
Eu n-am mai reusit sa ajung, cu toate ca este unul dintre preferatii mei.

11 thoughts on “Feedback URSULA 1000”

  1. Ursula 1000? Putina lume cand inca veneau oamenii la ora 7 dimineata? Anonim? Nu inteleg cum putem sa dezbatem si sa comentam despre muzica aducand in discutie faima lui Ursula1000. Cine nu cunoaste, daca ar merge pe burta, filosof ar ramane. ursula1000 in afara faptului ca este unul din cei mai mari jet-setteri din lume (asta va explica si “comercialul” ) este ambasador al muzicii. Jetsetter inseamna un dj introspectiv care trece in revista, stiluri, artisti, perioade etc. Il admir pe Lee si eu, dar nu pot compara un stil de muzica cu altele 1000 asortate.
    Mai vreau Ursula, mai vreau funk, jazz, down tempo, rock, hip-hop, groove, mai vreau muzica electica (da! fara “r”… mai cautati)

  2. foarte oki la ursula. A pus de toate pentru toti.. genul de set cu care nu ai cum sa dai gres. Nu comparati cu Krush, ca nu are rost.
    @dragos barbari superanonimi?

  3. big up ufe, long live jump around and we are your friends 😀 data viitoare venim cu sigurantele de acasa ;))

  4. Nu poti compara Lee cu Ursula sunt chestii diferite daca nu ti-a plakut problema ta! Mie mi s-a parut super ok chit ca a fost mai comercial a fost tare si lume nu pot spune ca a fost putina! Oricum bravo Flama si pt Ufe care a facut warm up!

  5. sa fim seriosi oameni buni.omul a fost peste asteptari mai ales pt o chestia asa mica.problemele de organziare sunt evidente si obligatorii in cazul noilor intrati (flama) mai ales in cadrul mioritic.lumea a cantat si dansat chiar si cu penele de curent,ritmul a fost clar ursula si chiar m-am bucarat ca nu a abordat ceva ‘underground’ ‘unic si nou’ sau cum vreti sa le mai ziceti.un show de zile mari pentru cine cunoaste joaca.ma bucur ca am asistat si la mai mare.uitati pt o clipa de kristal

  6. Hai numai va mai consolati singuri.. ca a fost cam nasol la Ursula.. Am plecat de la Krush imediat dupa ce a terminat spre Ursula. Nici nu se compara ce sa zic. Acum fiecare cum crede.. Dar trist rau.. Aia era muzica de Ursula?? Cred ca s-a impiedicat la intrare si a uitat ce stia. Si am stat 20 de minute si mi-am plans de mila ca am dat bani aiurea pe taxiu.. si pana la urma m-am dus la Lee in kristale lichide acolo. Cu toate ca imi place mai mult alt gen la Lee a fost vis .. relativ. Stie sa bage .. Are cele mai up-lifting mixuri. Te face draq sa dansezi ! Cam atat… Pace si dragoste de tara si munca !!

  7. Destul de tare eventul, muzica abordata a fost oarecum comerciala dar pe mine unul nu m-a deranjat. ceea ce a deranjat in schimb au fost cele 4(parca) intreruperi cand pur si simplu se oprea muzica si tovarasu’ Ursula ridica din umeri atotnestiutor iar organizatorii se perindau pe langa masa sau pe sub ea si rezolvau beleaua temporar. destul de putina lume chiar si dupa terminarea balului de la arhitectura… Un mare bravo pentru warm-up.

  8. Pariez ca a fost misto la balul arhitecturii si as fi vrut sa merg, vazand de pe trotuarul opus de la Galeria Noua unde a fost super-tare la expo de placi de skate.
    Pe 26 mai era destul de dificil sa iti faci alegerea de program.
    Si am stat destul in cumpana daca sa ma duc sau nu la Krush macar o ora, dar pana la urma am zis ca sigur o sa fie omor, mai bine la Ursula.
    Am fost surprinsa de setul extrem de lively. Ursula 1000 era pe party si balamuc. N-am murit de cald. Am plecat in zori.
    Koudos la baietii de la Flama!

Leave a reply (we review all comments)