DERO Surf – Parfumul anilor cei mai frumosi

S-a lansat noul DERO Surf. Are pe “coperta” pe Aura Urziceanu, Anda Calugareanu, Dan Spataru, Corina Chiriac si Cornel Constantiniu.

Pe site gasiti multe poze din trecut furnizate de www.igu.ro/latrecut 🙂

8 thoughts on “DERO Surf – Parfumul anilor cei mai frumosi”

  1. Nici nu stiam de “parfumul anilor..” dar am primit un pachet de la parinti (nu sunt in Romania acum) si eram ca Prostu’ (scuzati expresia) in fata oficiului postal, am desfacut pachetul, ma uitam la poze cu cei de acasa, si peste tot mirosul Dero Surf Parfumul Anilor….(aveam un articol vestimentar spalat inainte de a mi se fi trimis) m-a innebunit mirosul… si uitandu-ma la poze, si ducand dorul celor de acasa (si culmea, nu sunt sentimentalista din fire)….dar de data asta m-a atins rau (Daca stai sa te gandesti, nu doar vizualul ci si olfactivul mi-a fost afectat de amintiri). Abia cand am spus acasa cat m-a afectat mirosul, pt ca “miroase cunoscut, a acasa”, si am cerut si eu detergentul, mi s-a spus ca se vrea a fi ceva vechi…. La tinta! Felicitari atat pt produs cat si pt reclama! Ar face super competitie pe piata internationala.

  2. de fiecare data cand imi spun ca gata, asta e ultima nostalgie comunistoida, zbang! se mai gaseste un brand care sa se agate de trecut. tara fara de modele, ce trist…

  3. Poate era o idee sa-si ajusteze putin si sloganul: “Scoate cele mai vechi 99 de pete”
    Oricum site-ul e bine impachetat.
    Hai SQUADMEDIA!

  4. Cu tot respectul pentru art-ul care s-a gandit la chestia asta, dar a cam spart brandul asta…

    Pai cand vezi sub 300 de metri 3 bannere la Dero, unul cu poienite verzi si prospetime naturala, pe astea si apoi inca unul, omul de rand ce mai intelege?
    Pozitionarea aia…

    Dpdv la designerului, thumbs up totusi 😛

    Deja un trend dezgroparea trecutului? Rom, Napolact, Dero…

  5. frumos, dar mai frumos era daca scriau corect. adica ‘parfumul anilor CELOR mai frumosi’. o sa zica ca dezacoardele e o licenta, ce nu sti!

Leave a reply (we review all comments)