Cluburi exclusiviste pentru fitele snobilor din Bucuresti



Ce se intampla cand vorbesti din auzite fara sa cunosti realitatea (sau hai sa mai scriem un articol pt a ne lua salariul): “Cluburi exclusiviste pentru fitele snobilor din Bucuresti”

later edit: gata, s-a ajuns la minunata suma de 100 de comentarii. consider ca e de ajuns.

– via SKVJS CREW

99 thoughts on “Cluburi exclusiviste pentru fitele snobilor din Bucuresti”

  1. mai matei, sunt eu, dragosh. stii, clubbingul si socializarea urbana nu sunt numai fitze, poa’ sa fie si altfel, ca de exemplu ca atunci cand am fost noi doi la Sofa Surfers, mai tii minte? am stat amandoi pe o canapea, am vorbit despre filme si alte lucruri cel putin la fel de interesante, lumea se distra in jurul nostru, Miron Ghiu dansa la balcon si ne simteam bine in general. acu’ de ce faci caterinca agresiva? vrei sa te urasca lumea? of, of, renegatule 🙂

  2. Mr Mocanu, am vazut de pe linku lu Mande ca esti si regizor si copy si scenarist si dracu mai stie ce. Tare o arzi cu oameni cu arta cu electro da te pisi impotriva vantului. Pisa-te cat poti ca-ti prinde bine la creativitate, baga mare si linge niste pisat de urban ca te mai linisteste la bila.

  3. ne bucuram de anonimat ! iti dai seama ca nu are farmec si haz, ca am rade toti 3 mai copios !dar de unde, altceva !??

  4. ! cine vorbeste skvj crew… aceeasi baieti care au venit vara trecuta la studio sa fie angajati pentru a pune lumini la concerte de pe litoral… ati cerut bani inainte flacai, k vi se mai daduse odata muie tot de catre aceiasi firma…!/. si nici acu nu v-ati calificat, -ati cerut 700 si va dat rpoduceru muie ;… v-a zis ca va suna si nu va m-ai sunat:) a pus lumini un baiat de la the mission, razvan …veneati acolo sus in pod bajeti si salutati respectuos timid… acu aveti kwaie pe Internet lumea tre sa stie ce felde baieti sunteti

  5. =)))))
    ba mie mi-a placut ce v-a zis mocanu shi-a bagat toate organele in voi si voi atzi latrat pe langa ele, prajitzilor!!! bravo bah!!! am ras supergrav fratzia, ubersmecherii s-a pishat un singur om pe ei. igule nu-mi sterge si comentu asta ca te-am ars 🙂

  6. da’ ce ma dor ochii de la neoanele fosforescente pline de flatulatiile stridente ale concetatenilor . nici nu mai pot sa dorm…ce sa inchid forumu’ ca luceste patriotu ca licuriciu intre jaluzele…imi cauzeaza la nervi si stiti ca’s nevricos …daca fac o priza de nervi…scoate’ti ba forumu din priza…! .
    in plus io nu’nteleg cum de nimeni n’a remarcat cat de manjit de cacat iese mocanu dupa fluturarea lui p-aici : apare acolo textul lui mocanu, ileana, despina, rusu, sksjsv skrew, anton tom Pai , bah tovarasi , se’ntelege clar ca :
    -mocanu mananca cacat
    -ziarista aia DESPINA BADESCUR asta s’a culcat cu toate putorile din stat , iar noi tre’ sa fim fericiti ca , deocamdata , nu a bagat mai mult de doua deodata in budoaru politic…as transa’o si as da’o la inspectoratul judetean mehedinti, sa hraneasca aia doua sate cu ea smbp

  7. de preferabil sa nu faci confuzie si nici sa nu abati offtopismul asupra acestui topic, caci nu este acelasi lucru.
    mocanu si urbanii se cearta ca si cum se cearta cosmin guse cu mircea geoana. cui ii pasa ce fac cei doi? viata feederului nu e afectata absolut deloc de ei, exista moderatori care sai sterga pentru oftopisme. igule, ma auzi?
    in cazul in care insa sar certa doi administratori de siteuri cu blog: igu si lucianmarin, si ar fii haos pe forumuri, si amandoi ar sterge posturi si topice cum li se scoala, tu ai inchide televizorul/feederul ca si te-ar durea in cur, sau ai sari in ajutorul celui care iti pare ca are dreptate?
    asta e deci alta mancare de peste…
    che vroiam sa zic este ca mocanu habar nam cine, e dar clar vorbeste gura fara el sa se bage in seama aiurea[desi am ras la unele faze], rusu un homosexual pe faza ca a dat mailu public de la mocanu & despina batescu [scuze, fata!, nu te cunosc] genu care sufera la greu pe motiv ca i-a zis ala ca e grasa. numa luati in seama, nui tin partea nimanui, vreau doar sa mai citesc pe feder si altceva decat mui si eternul subiect cu urbani & tarani.
    +++peace out+++

  8. Mocane, citind mesajul tau de mai sus, simt nevoia sa imi cer scuze pentru rindurile frumoase pe care ti le-am scris mai sus, si sa iti zic atit: esti un dobitoc.

  9. Emisiunea a luat sfîrşit, vă mulţumesc pentru rating, pampoane, notorietate, chibiţat şi google search. Din toată cireada am reţinut două nume: Rusu, un băiat care de-a lungul timpului mi-a trimis în mod regulat pe e-mail spam cu datele cîntărilor prestate de domnia sa în diverse locante, plus spam de la emisiunea transfer. Al doilea nume, Despina Bădescu, l-am reţinut datorită forţei ei supraomeneşti de a fi o grea, în neplăcutul sens al cuvîntului. Restul nickurilor, biete nickuri. Pa, răilor.

  10. Mocane, nu fac generalizari si nici caracterizari. Daca ar fi sa fac o caracterizare, as spune ca esti un mediocru insolit prin singuratatea lui. Si ca orice om singur si mediocru, iti gasesti un scop in a scuipa in colectivitati, oricare ar fi ele.

    Iti dau totusi un sfat prietenesc. Daca tii la documentarul ala despre (apreciez termenul) “muzica electronica”, sau daca vrei ca oamenii sa mai empatizeze vreodata cu micile tale crosetari stilistice pe baza filmelor altora, pleaca de aici si sterge-ti urmele.

    Totusi, este foarte amuzant modul in care internetul (principala ta sursa de masturbare si defulare) s-a razbunat pe tine, oglindindu-te in poza aia. Mi-ai facut ziua, mocane.

  11. Hai frate Mocane, autodistruge-te din prea multe ura neimpartasita. Ma astept sa spui ca carciuma lui Ota (daca te legi de aceasta cacofonie vei fi electrocutat) e nasoala pentru ca proprietarul e ochelarist si domnu’ de la garderoba poarta 44 la pantofi. Criterii smart, ce sa mai comentam. Hai dispari acum, ne mai facem cu mana cand te-oi vedea sugand o bere luata cu reducere din Embryo, fericit si contrariat de lumea in care traiesti.

  12. Lol. Va multumesc pentru google search-urile pe care le faceti insistent. Sa raspundem punctual.

    1. @ urban_get_beget: te felicit pentru curajul cu care te semnezi si pentru inspiratia dovedita in alegerea nickului; imi demonstreaza clar ca in dosul nickului tau se ascunde un nobody, ca rusu nu avea cum sa faca atit de public e-mailul meu, duamne fereste. Da, am cerut member card de la Embryo, in urma anuntului facut pe feeder. Daca tu, in asta, vezi cersit, sa fii sanatos. Nu am scuipat niciodata in Embryo, nu as avea de ce, am si filmat acolo, e o locatie cu totul diferita decit boschetareala de la OTA.

    2. @ anton elveka (fac un efort sa va transcriu numele): faci psihologia la IDD si acum ma caracterizezi de la distanta? Faci niste generalizari la fel de rigide ca pe gigel.org, numai ca te situezi de partea ailalta a doctrinei, ca sa ma exprim asa. A avut un baiat un text de bun simt mai devreme, in care a zis ca perceptia nuantelor e apanajul inteligentei. Cind te vad asa de monocord in verb, imi dau seama ce iti lipseste.
    3 @ mande: mersi pentru poza

    4 @ Despina: tu inca mai suferi ca ti-am zis ca esti grasa?

  13. Uitindu-ma la linkurile lui Mande mi-am dat seama ca tragedia lui mocanu este similara cu tragedia mamutului-femela din Ice Age 2: desi are fatza de urban, totusi nu vrea sa aiba de-a face cu semenii lui.

  14. Hait, mocanu, pai de ce n-ai zis de la inceput cine mi-esti? De ce n-ai zis ca umbli dupa o bere mica si ieftina la Embryo pe care s-o bei in ritm de glitch ca sa ai ce sa comentezi pe forumuri dup-aia? Mocane, daca vrei, iti iau eu o bere, doar sa-ti indulcesc frustrarile si ura. Am auzit ca-ti sta in fire sa sari in gatul oamenilor si ca esti mai plin de frustrari decat sunt oalele lui Ota pline de supa. Pai in cazul asta, sanatate! Nu-ti stiu fatza, dar daca vad vreun sobolan la Embryo, stiu ca esti tu. Seeya.

  15. Mocane, iti citesc posturile alea si imi dau seama ca esti fix genul care daca n-ar avea internet, n-ar avea viata. Fix genul care are UPS, de teama sa nu piarda bookmarkurile pe care le-a facut pe cele 42 de forumuri unde isi impune parerea. Fix genul care crede ca stie ce este muzica pentru ca a cautat pe internet si a zis si la altii. Si dupa aia a ajuns el la concluzia ca daca 5 oameni in conversi asculta aceeasi melodie simultan, aia 5 oameni sint snobi iar conversii lor put de la sosetele cool. De frustrari din astea urbane e plin Bucurestiul. A fost unul care s-a dezlantuit pe gigel.org, acum se oftica altii ca nu au fost ei primii. Eu zic sa va adunati toti astia care uriti urbanii si sa faceti un fel de manifest pe care sa-l lipiti prin cartiere, ca na, universitatea e teritoriul lor si s-ar putea sa va deranjeze susurul electroclashului din ipodul vreunui trecator. Daca ne-am intilni in oras, nici nu te-as vedea, mocane.

  16. Mocanu, ai dus discutia asta cu mult sub orice pretentie de bun simt. Ce gunoi de om poti sa fii ca sa te legi de fizicul unuia cu care te contrezi in idei si pareri? A, si inca ceva – cum ramane cu batranul si suveranul dispret fata de hoardele urbano-glam atunci cand ii trimiti un mail lui rusu sa ii cersesti un card din ala pentru embryo dupa ce ai scuipat in supa lui ota? cum vine asta mah?

  17. Mesaj catre domnisoara care scrie intr-o revista pentru femei: mai bine ati folosi virgulele si vocativul cum trebuie si abia apoi ati continua cu lectia de civism si istorie recenta.

  18. Ma Mocanu ma, stii de cine imi amintesti tu? De minerii care venisera in Bucuresti sa bata ochelaristi barbosi care purtau blugi. Nu-i asa ca te-ar racori sa vezi cum curge sange dintr-un om care asculta glitch? Sa-i scoti tu fitele din cap cu bataia? Sa-l inveti tu pe limba ta sa stea acasa sa citeasca o carte? Hai ma Mocanu, zi adevarul, te gadila palmele sa-i pui pe clubberi pe drumul cel bun.

  19. s-a deviat total.

    ironia si sarcasmul ar trebui sa fie macar putin amuzante, dar nu mai sunt de mult asa in comentariile din postul asta.

    repet, articolul nu e asa de rau, so stop bitching. sau scrieti-le voi. si despina are dreptate, chestiile de genul “n-am avut timp” sunt chestii care trebuiesc asumate, nu e OK sa le folosesti drept scuza.

    parerea mea

  20. Despina, daca ma mai pomenesti a 3-a oara, incep sa sughit si-ti pasez tie toata saorma, ca stiu ca esti pofticioasa, vrei sa papi mult, sa ajungi si mai mare decit esti acum. Sarome, supe, pune OTA de-o paranghelie, el stie ca Copiii Orasului Au Nevoie de Hrana pentru a Dansa Pina in Zori pe Ritmuri de Gabba, Glitch si Eurodance. Iar la sfirsit personajul Camil va face o poza de grup si tu vei scrie texte amuzante pentru fiecare bula, cu fervoarea corespondentului de pe frontul de vest, unde nu se intimpla nimic, cu exceptia a doi trei-consumatori care au iesit in curte, sa vomite linga cusca ciinelui, si a unui domn care a dorit sa urineze in strada, dar a fost intors politicos din drum si i s-a sugerat sa faca in curte. Bling bling.

  21. @ jack_sauvage (asa se zice?)

    iti multumesc pentru lectiile de viata si pentru vorbele ce-mi pui in spate.

    in realitate eu am aparut mai devreme, am zis chiar io gigel.org (cine a zis ginel.org … word up!) fix cand cineva (arabela, mocanu, sau cum isi mai zice el pe-acasa)a dat sputa la rate bagandu-se in seama.

    in final imi permit sa sugerez fanilor infocati de FightClub si airsoft duminical sa mearga cu metroul in zi de derby. fara ura, fara resentimente, fara glam, din pacate!

  22. Mihnea Mihalache Fiastru

    ce ma ? “somitate in clubbing” ? astea sunt constructii de ziarul Informatia Bucurestiului, 23 mai 1987, un articol despre o remarcabila reusita a profesorului doctor Pesamosca

  23. CAMERELE ALEA CU DROGURI SI FEMI GRATIS NU SANT PT TOTZI MELTENII A SCRIS SI ANDREi GHEORGEH DESPRE ELE IN B24FUN SUPER BENGOS FRATIA

  24. Ioana, atunci de ce ne mai spui ce “prezice” Ghiu? Ca daca prezice, inseamna ca le are, zic. Una peste alta, nu pun pe nimeni sa stea pe coji de nuca, dar, in epoca post-gigel, “cool”-ul este un subiect fragil care trebuie tratat cu ceva atentie si documentare. Ca atata asteapta mocanii si gigeii, sa se ia de supa lui Ota, in loc sa-si manance shaorma in liniste.

  25. eu tot nu am aflat unde sunt camerele alea cu droguri si sex, ambele gratisv! cineva ?
    plus ioana, macar daca ai fi scris si tu niste nume corect, macar la asta te pricepi ? macar atat ?

  26. Am scris eu undeva ca e vreunul vreo’ somitate in clubbing? Nu asta era ideea. Daca intrebam (asa cum intentionam) no-name-uri intilniti prin cluburi ce parere au, cred ca despina ma punea pe coji de nuca. “Somitatile” in clubbing sint pe acest forum, si e tot ce-mi doresc.
    P.S. Respect Tabu, ID si toti cei care ne avem ca fratzii!

  27. bai, daca urbanii (wannabes sau nu) starnesc ura de clasa, inseamna ca exista. asta e cool.
    amen sinboy!
    keep walking, ioana!

  28. Ooh, bun venit mr Mande, chiar ne intrebam cand va veti face aparitia. Ca doar se rosti de trei ori gigel.org..
    Atatea posturi pateice – vaaai! Dar de ce nu? Cred ca este dintre cele mai interesante dezbateri forumistice de muuult timp incoace. Si se pare ca devine tot mai captivant pe masura ce se aduna!
    O intrebare – de ce ar simti cineva nevoia sa fie peiorativ cu orice pret cand este vorba de diferente pur estetice? De unde generalizarile astea cretine? Mande koaye, nici pe stadion si nici la ota nu sunt oamenii la fel. Dar deh, perceptia nuantelor e apanajul inteligentei.. Iar badaranii sunt in procent egal peste tot, si in genere sunt aia care tind sa injure in legatura cu orice lucru care iese din sfera lor de interes sau intelegere. Aia care folosesc de minim 3 ori pe zi expresia “i-as impusca.” asa, de racoreala.. nu trage gigele! ca ura ta minte nu are!

  29. Options:

    A) Proto Italian wearing Duracell bunnies who conversate in monosilabic grunts whilst bumping, grinding and ‘air humping’

    B) White rasta boys with faded Pantera t-shirts who still listen to the Spin Doctors on a regular basis and occasionaly dance around with locked arms in group circle

    C) Advertising and design artist extraordinaires who know who produced the Velvet Underground & Nico album and don’t mind a bit of vomit on their sexy leather shoes.

    I think I’ll go with option C, thankyouverymuch. Any other options are welcome, no bouncers please, and no more broken teeth from drunk cunts with beer bottles.
    Actually all I want is some good live bands. Sinboy says: NO MORE HAUS MUZAK!

  30. Sunt absolut convinsa ca Ioana stie foarte bine ca a dat chix cu sursele. (Nu mai reiau si comentariul cu creditul foto.) Pe genul apelez la Gorzo asta imi raspunde repede ca-l cunosc, si iese si el la o bere din cand in cand, deci se pricepe la cluburi. Am fost si eu de mai multe ori in aceeasi situatie, din pacate, asa ca nu o condamn, doar ca as fi fost lejer mai incantata adaca si-ar fi asumat chestia asta.
    Cat despre fursecul perfect si punguta de pixuri, o s-o iau ca pe o simpla rabufnire de ura la adresa unei categorii dubioase de jurnalisti pe care i-am remarcat si eu si chiar am avut cateva resentimente. Dar, thanks God, fara sa simt nevoia impulsiva de a jigni pe cine apuc in jurul meu, fara sa ma semnez.

    Respect total pentru demersurile Cotidianului de a-si baga nasul in aceste afaceri.
    Respect Gorzo.

  31. 60 ( rectific, 61) de posturi ca s-a luat cineva de locurile de cotzaiala frecventate de voi. pai atunci sa mai ies io din casa?!?! bat brebu’ si sun un taxi sa ma duca la stadion, aia sunt mai mitocani dar mult mai cinstiti ca voi. nici nu va salut!

  32. pentru embryo facem membership cards acum. cei care le au nu platesc intrare si cred ca o sa fie si niste reduceri la bar. oricum au scazut preturile din ce am vazut sambata. daca vreti card dati-mi mail cu numele vostru: andreirusu@gmail.com // fara taxe, doar pentru cei care vor sa vina si nu au chef sa plateasca intrare!
    rsu

  33. Draga Badescu, spui ca esti din trustul care editeaza Cotidianul. Dupa infioraturile stilistice de mare efect, as zice ca lucrezi la “Bucataria pentru toti” sau “Superbebe”. Imi dau seama ca voi, jurnalistii, in goana voastra dupa fursecul perfect si pungutza cu pixuri si insigne, cunoasteti toate locurile de chiolhan si trafic intelectual. Deci (de abia acum il folosim, la concluzie, nu la inceputul frazei, ca tine) cele mai bune surse pentru articolo asta ar fi fost copilimea de pe feeder.ro, pulimea de pe gigel.org sau Badescu Despina. De abia atunci s-ar fi aflat ca cea mai buna petrecere de promovare Tabu /special Depeche Mode se face in Frame. Ma opresc aici, ca stiu cine esti si mi-e mila sa scriu in continuare.

  34. Wannabe, ce?Wannabe urban?Voi ce dracu nu intelegeti ca nu exista asa ceva?E doar o alta modalitate de a spune ca esti om care se respecta si nu se coboara la nivelul de cultura al unui taran!Si ma rog, daca eu as fii un wannabe urban, voi in care categorie de oameni va incadrati?

  35. Deci mi-e greata sa aud argumente de tipul “am un articol de scris in doua ore si il fac muci” . Sunt din acelasi trust ca si domnioara care a scris acel material, nu-mi amintesc daca am baut din acelasi pahar la petrecera de Craciun a trustului, dar mi-e imposibil sa nu fac doua remarci;
    1. Gorzo mi-e foarte simpatic. De indata ce ma mut intr-o casa mai mare, o sa-mi pun un Gorzo pe pereti. Dar, who the fuck is Gorzo in clubbing? Este simpatic, comunicativ, outgoing social, dar va asigur ca nu este o somitate in “locurile de iesit in”. Pe bune, Gorzo e bun la lucrurile la care se pricepe, lasati-l in pace, pe cine naiba interseaza parerea lui Gorzo despre locurile in care exista comportament sexual dubios, se danseaza sau se mananca supa. C’mon…
    2. Miron Ghiu. O alta nesomitate in clubbing. No comment.
    Deci, o domnisoara ziarist are de scris un articol despre o chestie la care se pricepe aproximativ si vine cu doua surse penibile. Recomand biblioteca de la Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii, sunt sigura ca va gasi sugestii folositoare despre surse & jurnalism care o vor ajuta sa faca chestii mai corecte in cele doua ore alocate.
    Cat despre discutiile de dupa, acest mocanu este incredibil. Un fel de gigel.org pe doua picioare. Alt no comment.

  36. mocanu, azi inca te rugam sa intelegi de vorba buna. chiar crezi ca harul iti da dreptul sa polemizezi cu urbaneii ? esti un mitocan

  37. haide mocanu chiar nu intelegi sau te prefaci? omul te compara doar pe tine cu alt extremist, nu lumea de la ota cu elita nu-stiu-de-care…
    un sfat pentru toti: live and let die!

  38. bah!!! lumeal da jos pe Dobrica d p scena si-l ia la palme sa asculte manel 5000 de oamenii si voi o ardeti in figuri. fara pic de respect!!! :-t

  39. Ura de tip Mocanu? Te flatezi. E doar bunul, batrinul si banalul dispret. Iar discursul tau de tip asianic, cu comparatii intre Ota si elita liberala ma amuza copios. Hai, sa fii iubit unde vrei tu.

  40. @camil mocanu mananca c@c@t e un pafarist care n’are nicio treaba cu ota… tu trebuie sa’ti pastrezi calmu shi sa te retragi, dupa cum ne amenintzi de vre-o trei postari incoace.

  41. OK, asta e ultimul meu mesaj. To all you haters out there .. :)) Va iubesc! DEci..
    (mi se pare tare oricum ca deja tre s-o iau sistematic pt ca s-au adunat cateva)
    1. Nu ma atrage sa fiu vreun pui de Patapievici, nu imi sunt prea simpatici conservatorii de dreapta. Comparatia mea era intre ura de tip vadim si ura de tip mocanu. atat. restul e pretext.
    2. Mai bine carciumar decat mocan!
    3. haide bre fosila, chiar si tu? Ejti din aia? ahaaaaa!
    4. ROCK DJ te pupa carciumaru tau preferat!

    Hai ca ne-am distrat si pe ziua de azi! Ce ne-am mai distrat! :))

  42. ota este cea mai tareh. a refuzat 1000 de coco de la badronu lui embryon, ca sa fie fidel la clienti si asea revelionu s-a facut tot in otah. la ohah. traiasca toti carciumarii!!!

  43. camile, tu ejti un biet circiumar. decit sa stai pe internet, pune oalele pe foc si clondirele in raft, ca se umplu de praf.

  44. cea mai castigata este ioana in urma acestei dezbateri infocate. o capcana ieftin-publicitara, la care pun botu si oamenii carora le place sa sada la calculator, cat si extrem de zelosii limbisti ai barurilor pe care le promoveaza. adevarul este undeva la mijloc. intr-adevar destul de zemoase posturi. pe mine unul ma amuza disperarea oamenilor de a apara o cauza. trendsetteri. vax.

  45. Vai Ioana aceste cuvinte ne doare!
    Intr-adevar, treaba cu poza este destul de groasa, cred ca un ziar nu poate deveni mult mai penibil de atat pe prima pagina. Intr-un caz ca asta, cu atat mai mult, cine se scuza se acuza. Draga mea, lasa capul in pamant si mai da explicatii pt colegii tai, in afara de cazul in care vrei sa lasi de inteles ca sunteti cu toti la fix acelasi nivel de incompetenta.
    Ma hotarasem sa nu mai intervin in discutia asta tot mai mocirloasa, dar iata ca Marele Anonim Mocanu (sau cine o fi saracu baiat de mai sus care nu mai are timp de “leisure” – LOL!) ma mobilizeaza din nou. Pe de-o parte impartasesc un sentiment de mila pentru cine poate resimti atata ura fata de o sinmpla carciuma si clientela ei (dude, cred ca intr-adevar in viata ta sunt multe chestii nasoale, sper din suflet ca nu te-a violat vreun niscaiva curator sau pictor cand erai mic), pe de alta unul de jena. Si nu ma pot abtine sa nu gasesc o groaza de asemanari intre distinsul copywriter/regizor perorand despre noua snobilime si tribunul vadim tudor referindu-se la “societatea civila”, la “limbricul cu papion” patapievici. Ma simt brusc foarte norocos ca la Ota nu exista un balcon corespunzator din care distinsul sa ne faca vant.

    iata un citat: “..este doar dispret la adresa (dr staicoviciu, sau cum ii zice) felurilor in care alegeti sa va petreceti noptile”. Abominabil, intr-adevar. Ne petrecem noptile band niste bauturi si ascultand niste muzica cu niste prieteni intr-un bar. De-a dreptul oribil. Suntem, intr-adevar, “the ultimate scum”.Nu stiu cum de ne mai suporta pamantul..

    In fine, nu am intervenit acum chiar de capul meu, ci vreau sa transmit un mesaj din partea lui Ota pentru aceast nou segment de public: oameni buni, s-a deschis un nou program al locatiei luni intre 14 si 17, dar grabiti-va sa ajungeti din timp, ca altfel poate nu mai prindeti nimic de supt..

  46. am venit, am cetit, m-am amuzat copios.
    voi sunteti crema bucuresteana care ma complexeaza pe mine de atata vreme, ca om care munceste si nu mai are timp de leisure? spre voi trebuie sa privesc in sus, ca modele sociale? cool, m-am linistit. ce aveti de daruit? mult venin. pacat.
    (prefer sa ma anonimizez decat sa intru in gura unui sarpe atat de mortal)

  47. Stiu de poza. Nu-mi asum greselile departamentului foto. Sint multe greseli de genul asta, tot timpul. In momentul in care iti urla in cap redactori de la invetigatii ca vor in 5 minute o poza cu tariceanu cu un biletel in mana, aia de la sport o poza cu zidane in timp ce da un gol si mai vine si rogozanu de la popcult sa ceara o poza cu embryo, sint sanse destul de mari sa incurci borcanele. Mea culpa ca nu am urmarit mai atent textul dupa paginare. Mi-am prezentat scuzele si celor de la bamboo. Multumesc pentru atentia acordata acestui articol. Pana la urma a avut dreptate costi sa puna titlul asta. 🙂

  48. vai, ce atata taraboi?! fiecare se distreaza unde-i place, nu inteleg de ce trebuie sa fie unii atat de rai si pusi mereu pe critica. E o boala a noastra in tara asta. Lasa pe fiecare sa se exprime cum si unde vrea. Nu-ti plac anumite locuri si oamenii care merg acolo, ignora, stai acasa si nu mai improsca cu noroi…

  49. In editia tipata au scris, sub poze de nustiu care club, “o poza din Embryo.” They’re soooo, like, duhhhh…

  50. Prea avem dorinta sa fim desebiti. Pana la urma daca tu stii care sunt fetele trecute din ota este pentru ca intri in aceeasi categorie. Fiecare trebuie sa isi asume optiunile si sa ii dea in masa pe toti.

  51. razn0, dar sa vezi ce copywriter iscusit e… de cand sta in casa crede ca femeile au in cap flori?!?! vai, matei, e o lume rea afara!

  52. Se pare ca Matei Alexandru Mocanu stie el cum sta treaba de fapt, din moment ce a facut “primul documentar despre muzica electro de la noi”http://timeoutbucuresti.wordpress.com/2006/08/16/documentarul-romanesc-electro/
    desconsidera pe toata lumea, pentru ca domnul sta seara si citeste o carte, nu iese in oras ca ceilalti “obositi si redusi”. atunci de ce sa’ti mai bati capul sa postezi pe blog? daca esti atat de superior oamenilor care ies in oras de ce sa’ti impartasesti opiniile cu ei si nu le tii doar pentru tine intre patru pereti? imi face greata o asemenea exuberanta de snobism si autosuficienta falsa

  53. mai Cristi, iti suna a acelasi fel de abordare pentru ca tinzi sa judeci din unghiul negativ. Nu e vorba de bad promo ca punem in expirat, ci de faptul ca noi incercam sa ridicam alte doua locuri din Bucuresti, locuri in care de altfel punem muzica aproape weekend de weekend, intr-unul din ele (embryo) ne ocupam destul de mult de programul muzical, unii ar putea zice ca suntem rezidenti.nu e vorba nici de cine isi face showul bine, e vorba de cine isi face showul si promovarea cum trebuie. pe scurt, nu ma intereseaza f tare sa apar ca dj in expirat. incearca sa judeci la rece cand citesti ceva, nu cu o mana pe tastatura si un cutit in cealalta.
    rsu

  54. matei-alexandru mocanu

    domnii mei,
    (licenta poetica, chiar nu va consider domni) nu exista in mesajul meu nici o furie agresiva, este doar dispret la adresa (dr staicoviciu, sau cum ii zice) felurilor in care alegeti sa va petreceti noptile. ultima oara cind am fost in ota, saorma cu care intrasem inauntru era singurul lucru natural de acolo. genul de locante din astea la limita dintre pauper si glam, gen ota, gen galeria g, ma lasa extrem de rece. si nu cred ca am vreo treaba cu gigel.org, pe aia ii consider niste dobitoci pe care ii desconsider mai mult chiar decit pe cei care o ard in ota.
    hai, sa fiti sanatosi si iubiti.

  55. domnule anonim te inseli. limbajul dur pe care il folosesti dovedeste cateva lucruri clare. nu cred ca ii cunosti pe cei ce vin la ota si te folosesti de cateva false criterii in a-i caracteriza. stii ceva despre acei oameni, cu ce se ocupa, ce pasiuni au?
    tu ce muzica asculti si ce prieteni ai?

  56. eu nu ii inteleg pe astia care se obosesc sa trimita hate comment-uri anonime. adica ii compatimesc. trebuie sa-i judeci pe altii cum si unde se distreaza? ota, bamboo, eclipse, la tine acasa, la manastire, care-i diferenta cata vreme te simti bine?

    rusu, de ce-i bad promo sa fii asociat cu expirat? mie-mi suna a fix acelasi gen de abordare. fa-ti show-ul bine, atata tot.

  57. Draga prietene anonim de mai sus, furia ta agresiva de politie a gusturilor ma obliga sa intervin cu cateva precizari…
    Din ce am citit pana aici, am o senzatie tot mai clara ca articolul si discutia asta ar mai fi putut aparea (si, daca nu ma insel, au tot aparut in jurul nostru, intr-un fel sau altul..)in ultimii ani. Si cred ca in prima instanta a fost vorba despre un club numit Web. Lucrurile nu s-au schimbat in esenta, pentru ca pozitiile si argumentele se tot repeta dupa urmatorul pattern: cei care mergeau acum 5 (6, 7…?) ani la web ca sa bea o bere relaxati si sa asculte o muzica mai pe gustul lor decat in alte parti merg acum la ota, oarecum din aceleasi motive. Iar cei care denuntau snobismul si basinile o fac acum cu aceleasi ton frustrat si agresiv, vehiculand acelasi tip de confuzii jenante precum cele din articol. In concluzie, pentru cei care diferenta dintre d’n’b si electro reprezinta in continuare o prapastie culturala, si pentru romanii verzi care se simt frustrati de oameni carora le place sa se imbrace mai interesant decat cei din bamboo si sa vorbeasca despre muzici mai rafinate decat in club.a, nu pot spune decat un singur lucru: nu veniti, nenica. Pe undeva, cred ca asta era si ideea initiala la Ota. Iar asta e si motivul pentru care la supa de joi aproape ca nu se mai poate respira. Aaa, va place sa lingeti blidele si dupa aia sa scuipati? Spune, domnule anonim.. Sau n-ai decat sa mergi sa iti afirmi mesajul licentios pe gigel.org, pentru ca ce spui tu e fix aia!

    Camil

  58. ota e o jena de afacere, intr-un subsol cu mese si castroane, ca o cantina, niste basiti vin sa asculte muzica penala, doar ca locanta e, chipurile, alternativa si ei sint mult mai hip. fix pula.

  59. E greu sa compari Ota cu Bamboo, nu cred ca oamenii de la Ota sunt oameni cu fite ci mai mult oameni cu pretentii(?). Oameni ingamfati sunt peste tot si in orice caz sunt sanse mari sa gasesti unii mai simpatici la Ota decat in Bamboo. Anyway, cui ii pasa de oameni cu fite? Ce om sanatos la cap iese in oras (la Ota) gandindu-se ca lumea de acolo are fite? Iesi cu amici, razi de altii, mai faci o gluma si gat’acs. Who cares cine-i ingamfat? De ce sa scrii despre asta intr-un articol cand poti sa prezinti locurile pe baza altor criterii, poate un pic mai realiste? Cat despre ciopartirea articolului, nu cred ca asta e problema. Poate daca autorul facea o documentare mai buna nu am fi aparut ca dj in Expirat. Nu ca as avea o problema cu locul, e doar bad promo.

    rusu

  60. cu totii suntem niste fitosi basiti. nu va mai atacati atata pentru ca respectiva domnisoara are in mare parte dreptate. tot fite sunt si la ota si la bamboo. singura diferenta este legata de aspectul financiar. numai ca nu trebuie sa fi bogatan neaparat pentru a fi fitos.

  61. Nu intotdeauna autorul articolului alege titlul, pentru cei care s-au simtit ofensati. O ard prin multe dintre cluburile mentionate. Stiu ca sint greseli, tot timpul sint, incercati sa scrieti un text in 2 ore despre orice… La faza cu Silent Strike si coloana sonora de la Borat… au fost initial doua texte, despre doua albume diferite, in aceeasi talpa. La paginare, din lipsa de spatiu, a iesit Borat, fara sa se schimbe intro-ul. Daca vreti, ma las de meserie 🙂

  62. foarte pe scurt, ioana calen nu are nici o vina in chestia asta. ii cunosc abordarea, o cunosc pe ea. cand m-a sunat s-o ajut, am intrebat-o daca articolul o sa fie in genul ala “fute-i pe toti in gura” pe care il foloseste deseori cotidianul si trustu catavencu in genere. titlul nu e dat de ioana (rar se intampla, de fapt, ca titlurile sa fie date de autorii articolelor), iar textul e ciopartit aiurea de oameni care nu au fost niciodata in cluburile respective. ajutorul dat ioanei era mult mai consistent. ca au ramas doar eclipse, expirat, artjazz si b-52 in citatul din mine, asta tine de “ca sa intre bine in pagina”. eu nu voi mai raspunde la solicitari din partea “cotidianului” decat daca trebuie (adica daca tin de joburile mele). scuze celor jigniti de franturile de text amestecate aiurea si atribuite mie.

  63. Ce penibil…
    Un fel de frustrare de a nu fi invitatm sau ce inseamna sa comentezi ce nu intelegi.
    Daca se considera ca meriti ceva atit de exclusivist (totul e gratis de cele mai multe ori!!), vine un necunoscut la tine si te invita, atit. Nu ai cum sa te inviti singur si nu prea ii cunosti niciodata pe patroni“, completeaza el.
    Desi are dreptate pe alocuri, nu se justifica tonul malitios.

  64. igu, te-ai grabit cu condescendenta, maica. nu e nimic aiurea in articol in afara de faza cu rusu, de care, sa avem pardon, doar lui rusu ii pasa.

  65. poate ar trebui ca ioana sa mearga si mai highclass, poate in bamboo, poate acolo oamenii sunt ,,onesti, sinceri si respectabili,,

  66. o ard si eu prin multe locuri mentionate in articol si chiar multi sunt pe dinafara, prea trendisti, prea fitosi, cam mereu aceleasi fetze. sau poate am imbatranit sa o ard mereu prin aceleasi locuri. oricum, cu unele exceptii, mi se pare ok articolul.
    si da: ascult electro, jazz, ma imbrac urban, am vazut hard candy.

  67. Mmmm. Inca o tristete de articol din seria Popcult a Cotidianului. S-ar putea numi la fel de bine (si mult mai cinstit) “De la oameni care nu au nicio treaba cu asta, dar au atitudine si asta da bine la ziar”.
    Draga Ioana, fii mai relaxata. Scrie depre cum o arzi tu, decat sa iti dai cu parerea despre cum o ard altii. Ce zici?

  68. Baruri, birfe, susanele. Ce atita clubbing, pub-crawling si saturday night fever? Cred ca ‘a iesi in oras’ si ‘a merge in club’ sint niste presetari de entertainment, foarte in acord cu Zeitgeistu epocii, pentru oameni prea obositi sa mai faca altceva sau oameni prea redusi sa mai faca altceva. Clcubul e un loc pentru oamenii mici si marunti, unde aceleasi comportamente intra in loop: bautura, fumatul, taclaua, dancingul si blogul. I think this is so fucked. Prefer sa stau in casa si, de dragul diversitatii, sa citesc o carte.

  69. ioana loveste din nou! poate va amintiti de articolul (semnalat si de feeder) din care reiesea ca silent strike a semnat OST-ul Borat.
    Ioana, vrei discount la salariu?

  70. ei si tu, igule, acum.

    articolului nu i se poate reprosa mai nimic, poate tonul ironic si malitios prezent pe alocuri.

    in rest e cam pe bune, cel putin si io vad situatia in aceleasi tonuri de stroboscop rusesc.

    si ca o completare, sincer nu cred ca baietii de la cotidianul-catavencu-iqads nu sunt si ei clienti fideli ai “scenei”. poate e doar o autoironie pe modelul “urbanul”

  71. “* White Horse (fostul Cina) – locatia de la etaj, in cel mai pur stil berlinez underground, e cuibul adunaturii electro-underground locale. Settingul de hala dezafectata te scapa rapid de inhibitii.”

    mda….. la white horse….. bun asa, bravos

Leave a reply (we review all comments)