For Right or Wrong

Burton Snowboards, Boarder’s Shop si Mos Nicolae va invita la premiera noului film de snowboarding, For Right or Wrong, miercuri 6 decembrie, ora 20.30, la Cinemateca Romana, sala Union. Berea si popcornul sunt din partea casei.

Intrarea este gratuita, dar locurile sunt limitate deci, daca doriti sa participati, va rugam sa va faceti rezervare la office@boardersshop.ro (este de ajuns un mail cu numele si prenumele).

Produs de Mandalay Entertainment si Burton Snowboards, “For Right or Wrong” combina actiunea de calitate cu documentarul. Filmul in premiera in Romania prezinta varietatea stilurilor de viata ale snowboarderilor, personalitatile lor si locurile de riding preferate – toate privite din interior. Este o perspectiva noua asupra acestui sport, diferita de ce s-a mai facut pana acum in filmele de gen.

In film apar Shaun White, Keir Dillon, Kelly Clark, Jake Burton, George Carpenter, David Carrier-Porcheron, Terje Haakonsen, Dave Downing, Meds Jonsson, Jeremy Jones si Nicolas Muller, iar filmarile au fost realizate in Japonia, Noua Zeelanda, Italia, Norvegia, Rusia, California, Utah, Oregon, Colorado, New Jersey, Vermont, Minnesota si Alaska.

1 thought on “For Right or Wrong”

Leave a reply (we review all comments)