TRANSFER Editie Speciala: ADDICTIVE TV la TVR 2

  • by

TRANSFER Special: ADDICTIVE TV
Miercuri 15 noiembrie, ora 00.00 pe TVR 2

Ediţia specială a TRANSFER îi va aduce miercuri noaptea pe Addictive TV – cei mai buni VJ-i din lume – la TVR 2.

Graham Daniels, Peter Toll şi Peter Whelan au fost votaţi în topul DJ Magazine, Number One VJ în lume. Artiştii care, după mai bine de 10 ani, au reuşit să aducă experimentele audio-vizuale în mainstream, s-au întâlnit cu publicul românesc cu ocazia AvMotional 3 – festival din România ce promovează cultura digitală modernă şi stimulează întâlnirile dintre artişti vizuali şi scena de muzică.

Mixuri şi filme Addictive TV vor putea fi văzute în exclusivitate în această ediţie a TRANSFER precum şi un interviu non-conformist cu băieţii care au străbătut lumea în lung şi în lat cu producţiile lor. Bineînţeles că veţi putea revedea şi imagini de la concertul din cadrul AvMotional 3.

Participarea Addictive TV la AvMotional 3 se adaugă unei lungi liste de performance-uri ce cuprinde Centrul Pompidou din Paris, Teatrul Regal din Londra, Festivalul de Film de la San Francisco, The Edinburgh Festival, International Microwave Media Festival in Hong Kong, Sonar, Resfest sau festivalul Glastonbury.

Concertul de la Bucureşti a inclus ultimul lor proiect audio-vizual: The Eye Of The Pilot.

Addictive TV este prima trupă care realizat oficial un remix pentru o producţie Hollywood, Take the lead precum şi o promovare inedită a filmului Snakes on a Plane (difuzat acum şi la cinematografele din Bucureşti).

TRANSFER este un show interactiv dedicat tuturor celor interesaţi de cultura vizuală, o fuziune a diverselor forme de exprimare artistică.

Transfer este o producţie Videorgy şi poate fi urmărit pe TVR 2, în fiecare miercuri noaptea de la ora 00.00 cu reluarea sâmbătă la miezul nopţii.

Leave a reply (we review all comments)