Pace prin Sport

  • by

Pe 23 si 24 septembrie, ONU si ORICUM te cheama sa faci PACE PRIN SPORT!
Intr-o lume marcata de conflicte, nu ramane indiferent si vino sa sarbatorim impreuna Ziua Internationala a Pacii la Complexul Sportiv Lia Manoliu. Arata ca poti fi competitiv fara sa fii violent. Invata sa lucrezi intr-o echipa cu colegi pe care sa ii respecti si care sa te respecte, prin intermediul sporturilor pe care le-am pregatit pentru tine – baschet, tenis de masa, fotbal, hockey pe iarba, canotaj, echitatie si altele. Mai mult, profesionistii vor face demonstratii si-ti vor arata cum energia transformata in pasiune poate genera performanta si nu agresivitate!
De asmenea, mari sportivi ne vor onora cu prezenta (numele acestora il vei afla doar venind acolo), iar ambasadori si oficialitati vor fi invitati sa la un „Vot pentru Pace/Vot pentru Sport” – lasand amprenta mainii stangi pe display-ul special amenajat.. Nu pierde nici graffiti-urile prin care artistii nostri iti vor arata cum vad pacea!

Intrarea libera!

Castiga prin sport ca sa te premiem pentru pace!
Eveniment sub inaltul patronaj al Presedintelui Romaniei si al Organizatiei Natiunilor Unite. PACE prin Sport este un eveniment marca ORICUM sprijinit de Primaria Municipiului Bucuresti, Agentia Nationala pentru Sport, British Council, Comitetul Olimpic si Sportiv Roman si Jandarmeria Romana. Sponsori: Gatorade si Oltchim. Parteneri media: Radio 21 si Gazeta Sporturilor alaturi de Sapte Seri, Telesport, Time Out Bucuresti, www.hotnews.ro , www.metropotam.ro si www.feeder.ro .
Afla mai multe pe website-ul evenimentului.

Leave a reply (we review all comments)