www.naturaurbana.ro

www.naturaurbana.ro isi arunca la bataie primul numar electronic.

3 thoughts on “www.naturaurbana.ro”

  1. “La noi, minciuna, adulterul, uneltirea miseleasca sint niste nimicuri pline de haz de care rid toti cu multa pofta.”

    I.L.C.

  2. Pentru ca:

    Sintem urbani pana in maduva oaselor. Prin plamanii nostri se perinda permanent noxele orasului, in urechile noastre se inghesuie sunetele stridente ale aglomerarii urbane iar ochii nostri reflecta melanjul arhitectonic ce se intrezareste din ceata industriala a ceea ce ne place sa numim acasa.

    Ea, Cultura Urbana este labartata fara masura in directii diverse, necontrolate, inglobind la gramada bune si rele, are nevoie de un ochi prietenos si critic, care sa ii laude realizarile, sa le stimuleze, dar sa spuna NU cu hotarare aspectelor care trec peste limitele bunului gust/simt, care rastoarna in mod tragic scara valorilor si o reflecta in oglinzi strambe.

    Tipam in tacerea din noi si ne exteriorizam urland ca din gura de sarpe.
    Franturi de cuvinte imbraca tipetele zilnice. Astfel dezvoltam fara sa vrem un nou vocabular si (sa speram) un D.E.T (dictionarul explicativ al tipetelor).

    Daca vrei mai mult de o umbra de aer curat, nu te vei lasa ingreunat de pesimismul din jur, de nepasarea audientei din trafic, de miserupedeautoritatzismul hienelor din societate. Nici noi nu stim ce e de facut da’ poate gasim ceva impreuna… trezirea!!!

    Asumindu-ne riscul de a vorbi cui sau cind nu trebuie ori de a spune lucruri despre care vorbele sint inselatoare, propunem spre lectura cele ce urmeaza :
    http://www.naturaurbana.ro

Leave a reply (we review all comments)