EXISTA FERICIRE IN AFARA LIPOSUCTIEI?

MANIFESTUL URATILOR
EXISTA FERICIRE IN AFARA LIPOSUCTIEI?

Frumusetea a ajuns cel mai urit lucru din lume. Frumusetea este un cintar de porci unde omul intra – sau nu intra – printr-o forma ideala. E asa de mic cintarul asta, ca numai manechinele care se prostitueaza cu Irinel Columbeanu trec de proba dura a formelor, cocalarii de cartier care injura doamne – ca Mutu – si toapele care au emisiuni la televizor si, macar o data pe saptamina, baga mega-muzica super-populara de dragul cacato-poporului.

continuarea aici.

29 thoughts on “EXISTA FERICIRE IN AFARA LIPOSUCTIEI?”

  1. “O CAMPANIE PULAFASHION”???
    FARA COAIE!!!
    useless si gratuit

    Unde va sunt coaiele domnilor???
    chiar daca s coaie de misogini…
    :-/
    …si nici nu am intzeles ce cauta camil in povestea asta.. one more fashion shooting or what? (cu respect pt camil, eniuei)
    P.S. si mai lasatzi boratura in capul oamenilor care critica si au o parere! majoritatea la randul lor, nu freaca tastatura, ci fac mult mai mult decat sa se care ca pizme “talentate” bosumflate la Amsterdam, unde nu e asa de greu sa “te cari” de fapt… :-DDD

  2. in exact aceeasi idee i-am apreciat si eu la inceput, pana nu au inceput sa sufere ca nu stie lumea cine sunt ei. Au schimbat numele in beep.fashion sa li se faca mai usor publicitate in media asta in masura in care ei creaza si sustin campanii antisociale. de aici se trag concluziile.

  3. Mie Pula Fashion mi s-a parut initial un site de caterinca, cu ceva merchandising/tricouri etc. si mi s-a parut fff misto.

    Acum vad ca de fapt e un fel de SC Autosesizari SRL, ceva gen mercenarii cauzelor sociale. Si din cauza asta, nelinistile lor mi se par artificiale, iar campania asta cu ‘beauty-sucks’ e de o ipocrizie evidenta.

    Nu poti sa combati ‘forme fara fond’ cu o alta forma fara fond.

  4. tocmai mi-a picat o fisa: de ce cacatul meu sa faci poze misto cu oameni uriti? corect ar fi sa faci poze de rahat, ieftine, amatoristice, retorice cu oameni uriti imbracati in toale de la chinezi si prajind ceapa. mai taie putin din ipocrizie. pacat ca pulistii sint prea solemni pentru asta.

  5. Se mananca cacat grupa mare, dragi prieteni. Atata timp cat targetul pulafashionului este omul tanar, educat, din mediul urban, impactul campaniei va fi 0(zero). Pentru a ajuta oamenii cu diferite handicapuri (fuck political corectness) e nevoie de o campanie pe intelesul omului din Posogeni si/sau de o organizatie puternica de lobby. Nu comentez realizarea artistica, n-am competenta necesara, comentez impactul. Care leviteaza pe undeva in jurul lui zero. Laudabila initiativa, dar daca as fi in spatele pulafashion as actiona unde chiar pot schimba ceva. Doar daca n-o fac numai de dragul protestului si pentru a potoli constiinta micului(?) urban din fiecare.

  6. “Frumusetea este un cintar de porci unde omul intra – sau nu intra – printr-o forma ideala.”. Textul este superb si isi face misiunea. Desi e povestea mai veche, de la Dove incoace, desi reclamele adevarate sunt cu Dorel sau cu tziganu de la MTV…, macar sa nu uitam ca apa plata cu lamaie face urat la digestia simturilor din creer.
    Dar cand am vazut imaginile, acele pseudoprinturi, am simtit o teribila tesla’n’coae, ca si’asa suntem in domeniu lui pulafashion. Imaginile astea nu au nici o legatura cu textul, sunt pur si simplu o tampenie in stilul romanesc sa ne inceam ca tiganu la mal (cu doua mueri alaturi). Nu vad nici un handicapat pe-acolo (desi mi s-a spus in text: tin’te bine ca ai ce vedea!… O fi la misto povestea?)

    Si ca ipocrizia sa rimeze a branza, tzatze, viezure cu oua … vedem ca super Eroul contemporan 🙂 este consilier guvernamental pe tema handicapatilor. Asta m-a scos din sarite, in tara unde ma distrez teribil vazand rampe pentru handicapati alpinisti (oare poate sa se catere careva pe rampele alea?) Dl consilier guvernamental protesteaza impotriva oacheselor din reclame.

    Sa fim pudibonzi si ortodocsi, primesc! dar cu ceva exhibitionisme. Handicapul e trendy, e cool si nici nu ai probleme la OPCeu

  7. ei incearca sa combata frumusetea din publicitate iesind in fata cu tatza… daca nu ar fi o tatza acolo, imaginile ar fi 0 impact.

    personal sunt de acord cu mande. cat despre handicapatul care isi ia inima in dinti si iese in fata, sa fim seriosi… mi se pare un exchibitionism, nu un manifest social cu riscuri asupra propriei persoane.

  8. pula fashion ar tb sa se gandeasca la povestea cu ionica ala de striga “Lupu!!” pana nu l-a mai bagat nimeni in seama.

  9. parapantes, despre campanie se discuta fix intr-un post. restul raspunsuri la aberatiile tale. fii mandra, ai atras atentia mai mult decat o campanie fada!

  10. “pentru ca pulafashion nu va face nimik pentru the dissabled ca sa folosesc un termen politic corect.

    cel mai firesc si de bun simt lucru pentru persoanele cu handicap este sa nu se vorbeasca despre handicapul lor. tineti minte episodul din southpark, cel cu sora medicala?

    va multumesc!

  11. pt felipov.

    faptul ca se discuta atit pe aceasta campanie mi se pare ca este partea reusita a mesajului de pe pulafashion. si, dupa mintea mea, pulafashion nu trebuie SA REZOLVE ceva, ci doar sa atraga atentia. ceea ce eu cred ca asta si fac. pulafashion nu este GUVERNUL romaniei. fiecare sa faca in dreptul lui cite ceva – si va fi perfect. deocamdata, parerile anti, cit timp nu ai facut nimic, mi se par incorecte. do your shit, picteaza, deseneaza, fa dracului ceva – asta incercam si noi la Arte sa facem: ceva. noi pictind, altii facind campanii sociale, altii facind muzica etc. sintem tara cu cei mai multi critici pe cap de individ implicat social. mai bine i-atzi sprijini. aia s-au chinuit sa faca ceva, iar tipul din pictorial chiar mi se pare super-tare ca a acceptat sa pozeze pentru ei. kul!

  12. pictoritele cu macar un pic de talent nu merg in web ci in crisme serioase unde ai cu cine sa te certi. cind am fost ultima oara in web m-a luat somnul, e locul perfect sa duci varul de la tara ca sa vada ce frumos e in bucuresti si cit de civilizat se distreaza tineretul.

  13. “regret ca traiesc in romania. nu am citit nici o parere legata de arta pictorialului. ci doar niste pareri ale unor baieti pentru care democratia inseamna dreptul de a spune ‘ma-ta-i curva’. nu e suficient. tipul din carucior merita altceva decit comentariile stupide ale unor frustrati. nu e treaba voastra sa decideti ce ‘campanie’ este sincera si care nu, cit timp frecatul mangalului in fata tastaturii este singura campanie sociala pe care ati facut-o. miine plec la amsterdam. nu ma voi mai intoarce niciodata in romania. sora mea se afla intr-un scaun cu rotile si in fiecare zi are parte de comentariile unor cretini identici cu cei care si-au dat cu parerea mai sus. tara de imbecili.”
    ai dreptate.tipul din carucior merita altceva decat sa fie bagat intr-o campanie falsa din care nu se va alege nimik.pentru ca pulafashion nu va face nimik pentru the dissabled ca sa folosesc un termen politic corect.
    si tu vrei sa afli pareri despre arta pictorialului?
    da camil face poze frumoase.
    cred ca problema e ca totul e words and no actions la pula fashion.
    pe cand o campanie adevarata domnilor?

  14. nu prea mai esti convingator. ti s-a inmuiat? si ca sa mori: mie si prietenelor mele pictorite ni se pare misto campania. si deseara mergem in web, sa ne intilnim cu baieti faini si ne-frustrati, care nu stau noaptea cu o mina pe tastatura si una pe sub masa, in loc sa traiasca. yupiii! web, embryo, web, embryo, web, embryo…

  15. la 5 dimineata dau mesaje oamenii care-si fac programul dupa cum li se pune pata sau in functie de necesitati. gagica doarme la 3 metri de mine, ea n-are posibilitatea sa faca asta, avind serviciu.

    tocmai pentru ca orice se poate discuta ii acuz pe aia cu campania de cretinism. pun in discutie imbecilitatea ei. multumesc, am facut un gest artistic. n-am zis ca e acceptabil sa faci reclamele cu oameni frumosi pentru ca asa e, am zis ca se foloseste din motive evidente (nimeni nu-si doreste sa nu aiba picioare). daca lipsa picioarelor ar fi ceva demn de lauda s-ar numi avantaj si nu handicap. iar faptul ca mi se pare normal nu inseamna ca nu admit exceptii, nici ca pun botul la reclamele cu zina pizda, care nici nu mi se pare frumoasa. problema e ca protestul pulii (pun intended) nu e semn de sanatate, e semn de putuleala media in lipsa unei chestii reale de combatut. pictorii picteaza de ceva vreme modele de toate soiurile si calibrele si nu se caca pe ei cu campanii sociale, totusi nu-s atit de ipocriti incit sa nu futa si tinere si frumoase vlastare doborite de farmecul lor personal si vodca.

  16. hai ca o iei razna rau de tot!
    pai noi aici nu discutam ca intr-o societate civilizata? sau vocea apartine doar alora de ii vezi la tv sau ti se spune in embryo ca sunt “artisti”?! ti se pare tie ca iau lucrurile ASA CUM SUNT si ca nu incerc sa le schimb? vrei sa vorbim de CIVILIZATIE cand faci lumea imbecila? daca tu ai mustata de ce ai si ura pe femeile frumoase? ai cumpara o pasta de dinti a carei imagine este o stirba? ai invatat olandeza fara profesor(apropos, la o agentie din Amsterdam mi s-au pus ca cerinte la angajare “engleza fluent”, nicidecum olandeza de balta)? crezi tu ca te-ar tine o discutie despre ARTA? nu iti e frica ca s-ar putea sa ma saluti in van in romania, negasindu-ma? acum te-as injura sincer, sunt din popor, doar ca nu imi permit sa vin cu bata la meciurile de sah.

    te salut si iti urez succes in AMSTERDAM, locul din care sigur te vei intoarce cu un statut aparte in Web sau Embryo, cu mult accent si vuitton!

  17. da, plec pentru ca VREAU sa plec de aici – iar acolo o sa MUNCESC. urasc proshtii care nu pot intelege necesitatea de a pune in discutie o idee, rationamentul lor fiind: ‘da, e bine, pentru ca ASA ESTE.’ probabil ca nu s-ar fi scris niciodat nici o carte, nu s-ar fi facut niciodata nici un film, nici un experiment in lumea asta, daca globul ar fi fost populat de imbecili ca tine, care nu inteleg ca TOATE LUCRURILE TREBUIE PUSE IN DISCUTIE. nu e acceptabil ca se foloseste FRUMUSETEA in reclame, pentru ca ASA E. imi place cind oamenii discuta orice problema, mai ales social. e un semn de saatate al unei societati. si cind oamenii au curaj sa se exprime altfel, asta se numeste ARTA si, respectiv, CIVILIZATIE.
    si, din amsterdam, te voi saluta ca pe un frustrat din romania, care crede ca nu e necesar ca omul sa ajunga pe luna deoarece se vede si de pe Pamint:
    DAG, BOER*!

    *taran

  18. ca sa vezi care-i diferenta!

    eu nu ma plang ca traiesc (momentan mai putin) alaturi de romani ca tine! de-aici diferenta de toleranta.

    nici nu am adus discutia despre omul in scaun cu rotile. tu ai facut-o, “demascand” handicapul lui. eu l-am vazut om normal tu te-ai simtit dator sa il vezi handicapat. de-aici poti sa tragi concluzia ca ala viciat la creier esti tu.

    asocierea campaniei cu o experienta personala denota faptul ca “momentul artistic” te-a atins prost; ori nu are puterea sa-ti transmita mesajul ori are un mesaj diluat, de sprit de vara la motoare.

    faptul ca anunti plecarea la Amsterdam ma imbie sa cred ca o faci doar pentru ca lumea sa stie ca pleci acolo. nu e cam putin? sau du-te!

  19. nu te-ai prins, anonimule. eram o doamna, ce pula mea, asta care a scris mesajele, in vizita la prietenii mei din romania. si de aia plec la amsterdam: intr-o agentie, sa nu mai am parte de frustrati made in Rotarania, care-si freaca tastatura noaptea pe sub masa. in fond, ce barbat ar da un mesaj la 5 dimineata, decit daca este un frecangiu fara gagica?

  20. dar n-am zis nimic de omul din scaunul cu rotile. daca tu, din empatie, sustii orice campanie in care sint implicati oameni in scaune cu rotile, inseamna ca esti prost.
    regret si eu ca traiesti in romania. amsterdam e un loc bun pentru tine, o sa ai parte de oameni toleranti care nu ti-ar zice nimic daca ai avea cacat pe fata pe motiv ca te-ai chinuit sa ti-l pui acolo, iar efortul nu trebuie judecat, ci apreciat.

    e treaba mea sa am o opinie, daca esti prea bou ca sa intelegi asta nu esti scuzat totusi de faptul ca te faci vinovat de ce-mi reprosezi.

    reeezumat: n-am nimic cu oamenii in carucior, am ceva cu idiotul care protesteaza ca in publicitate se foloseste “frumusetea”, cind e clar si evident de ce se foloseste. sa rationezi altfel inseamna sa te duci la munte, sa gasesti un peisaj ce-ti place, apoi sa pleci in berceni ca sa nu fii in rind cu turma de superficiali ahtiati dupa chestii frumoase.

    hai, da-mi un citat din baudelaire ca sa-mi inchizi permanent gura. zi-o p-aia cu stirvul pe plaja, da bine in context si le infioara pe fetele de la kosmodemianskaia in cautare de un tip cultivat cu perspective de a pleca permanent in amsterdam.

  21. regret ca traiesc in romania. nu am citit nici o parere legata de arta pictorialului. ci doar niste pareri ale unor baieti pentru care democratia inseamna dreptul de a spune ‘ma-ta-i curva’. nu e suficient. tipul din carucior merita altceva decit comentariile stupide ale unor frustrati. nu e treaba voastra sa decideti ce ‘campanie’ este sincera si care nu, cit timp frecatul mangalului in fata tastaturii este singura campanie sociala pe care ati facut-o. miine plec la amsterdam. nu ma voi mai intoarce niciodata in romania. sora mea se afla intr-un scaun cu rotile si in fiecare zi are parte de comentariile unor cretini identici cu cei care si-au dat cu parerea mai sus. tara de imbecili.

  22. corect e asa: niste cretin fac (o, construiesc) o chestie penibila dupa care vine un cretin (fie) si spune ceva ce tu nu poti nega, pentru ca esti prost si ai internet gratis de la firma, pe cind eu il platesc acasa. am atit de mult timp la dispozitie pentru ca in timp ce-mi pierd noptile muncind, sa fac o pauza nu e neaparat un lux.

    si pentru ca tot esti prost am sa te blochez pentru intrebarea urmatoare: ai ceva concret de reprosat la ce-am zis? omoara-ma, imi plac gagicile misto, chiar daca ma amestec cu vulgul prin optiunea asta. daca fute columbeanu manechine nu inseamna ca eu nu trebuie s-o fac din solidaritate intelectuala cu fratii mei de chin.

    nanca e sustinator, vezi forumul indymedia.

  23. parapantes, permite-i inca unui imbecil sa profite gratis de internet.
    “pula fashion”, devenita ulterior “beep fashion” o arde rau de tot pe scena. fiecare campanie nu numai ca este “larga” dar este si extrem de nesincera. as vrea sa le vad sotiile/prietenele/tziitoarele domnilor de la pula.fashion. sunt convins ca mi-ar surade intr-o oarecare masura.

    facem un concurs de futut urate sa vedem cine castiga?

  24. primul comentariu este in-cre-di-bil. adica niste tipi se aduna si construiesc o chestie, dupa care vine un cretin care spune o timpenie, pur si simplu, pentru ca internetul este gratis. e oribil ca, dintre toti oamenii, numai imbecilii se exprima, pentru ca au atita timp la dispozitie.

  25. n-are sens, in adincul constiintei mele de anonim imi asum raspunderea celor afirmate.

    nu de alta, dar nu combati o penibila iesire din anonimat cu afirmarea altui ego.

  26. Chestie facuta de natarai care au citit “Hotii de frumusete” si au tras concluzia ca trebuie facut ceva. Pseudo-activism de doi lei plin de ego-tripping la care sa pun botul cind o sa-si ia Nanca tenisi banali sau uriti de la chinezii din “Europa” ca sa suprime dracului dictatura toalelor trendy.

    Multumesc anticipat pentru faptul ca se va sterge comentariul asta.

Leave a reply (we review all comments)