Sabin Balasa si ASE-ul

Articol aparut in cotidianul

4 thoughts on “Sabin Balasa si ASE-ul”

  1. contractul s-a semnat deja?ca de vorbe m-am saturat si de-asta au si ei atata tupeu,ca noi nu facem nimic.care noi?noi cei care aducem in discutie problema.ce putem face?facem gard viu si nu-l lasam pe nea marele pictor sa-si faca lucrarile.nu stiu,dar atata lipsa de solidaritate trist ca tot o patim si daca facem ceva si daca nu facem dar facand,si facand ca lumea avem puterea de aschimba ceva,nu se poate vota nici o noua lege daca opinia publica nu este de acord.evident ca nici sindicatul studentilor nu prea a avut temele facute..nu prea isi cunosc interesele celor pe care ii apara

  2. Corect, cam aceeasi parere o am si eu. Deja ma scarbesc toti asa-zisii “artisti” de valoare ai Romaniei, mari somitati care nu mai stiu cum sa isi aduca plecaciuni unii altora.

    Macar Obeliscul lui domnu’ Ghildush stiu ca va fi daramat anul acesta ca se reface toata piata respectiva, dar aberatiile pseudo-suprarealiste ale domnului Balasa cine le va acoperi ?

    Trist.

  3. poti sa te **** pe ei. va las pe voi sa alegeti cuvantul. intr-o tara in care arta e promovata atat de putin, un asa zis “artist” primeste 300.000euro sa faca o fresca intr-un loc care in primul rand mi se pare total nepotrivit pentru asa ceva. dar e ok, cineva a luat spaga si pentru asta. tot asa cu promovarea artei..

Leave a reply (we review all comments)