Saturday Night Fever 5

  • by



Saturday Night Fever, la cea de-a cincea editie

Sambata, 11 martie, la Patinoarul din Sibiu

Saturday Night Fever este un concurs invitational de snowboard si freeski care a primit acest nume in februarie 2002, odata cu prima editie organizata la Balea Lac.

Conceptul in jurul caruia s-a conturat Saturday Night Fever a pornit de la obisnuinta celor din echipa 3S [SB], de ‘a se da’ (snowboard & ski) pana la ore tarzii din noapte intr-un mini snowpark amenajat in fata vilei Paltinul (Balea Lac), la lumina reflectoarelor, pe fundal muzical. Tot in 2002, cu ocazia unui alt concurs in Balea la care erau prezenti toti snowboarderii si freeskiorii de elita din Romania, echipa 3S a hotarat sa-i invite pe cei mai buni dintre acestia la o sesiune de noapte. Rezultatul a fost mult peste asteptarile tuturor: o sesiune de snowboard si freeski jibbing (sarituri si alunecari pe tevi) in care riderii, fara a fi stresati de vreun program clasic de concurs s-au motivat intre ei crescand astfel nivelul de riding. Astfel, showul de la miezul noptii i-a atras pe toti cei prezenti in caldarea Balii, chiar si la -25 oC, apoi cu fiecare noua editie si cu fiecare element de concurs adaugat evenimentului, Saturday Night Fever si-a cresut notorietatea atat in tara cat si printre riderii din tarile vecine.

Din februarie 2004 Saturday Night Fever s-a mutat in incinta patinoarului Sibiu, devenind astfel un concurs urban. Odata cu aceasta editie, pe langa snowboarderi si freeskiori au fost invitati sa participe si biciclisti (MTB, BMX).

Anul acesta, numarandu-se deja printre cele mai vechi si constante competitii din tara, Saturday Night Fever a ajuns la a 5-a editie si a evoluat substantial. Snowparkul de la Patinoar este mai complex, contine mai multe elemente de jib si ofera participantilor posibilitatea de a a-si alege 3 linii (trasee) de consurs diferite formate din 2 sau 3 elemente, stimuland astfel creativitatea si tehnica riderilor invitati. Si pentru ca este un concurs invitational, la Saturday Night Fever se va acorda numai titlul de ‘Best One’, pentru fiecare disciplina: snowboard, freeski, MTB/BMX. Riderii invitati la eveniment vin la Sibiu din toate colturile tarii: Cisnadie, Brasov, Cluj, Baia Mare, Hunedoara, Miercurea Ciuc si Bucuresti.

Saturday Night Fever continua apoi in Chill Out cu premierea celor mai buni rideri overall si cu un DJ Battle, urmat al orele diminetii de acordarea titlului de Best DJ unuia dintre cei cinci DJ (enumerati in ordinea line up-ului) : Horatiu [TM], Grand [BV], Bully [B], Tom Wilson [UK], Kicsi aka Little J [SB]).

Organizatori: 3S, Patinoarul din Sibiu, DJT
Sponsori: Atlassib, Ambient, Nitro Snowboards, Smith Optics, DC Shoes, 911.ro, SK8 Plan
Parteneri media: KISS FM, Antena 1 Sibiu,
Parteneri: Chill Out, Freetime Shop, Supporters.
Media & PR: Cinty/ The Plan, Jungle Productions.

Pentru mai multe detalii referitoare la eveniment nu ezitati sa ne contactati,
Cinty Ionescu
PR & Comunicare
Saturday Night Fever 5
cintyio@yahoo.com
0722 88 11 72

Leave a reply (we review all comments)