TEST

harta

– via dorel naste

40 thoughts on “TEST”

  1. in sfarsit, un loc ok in rahatu’ asta de orash. figurantzii cu ‘masini decente’ sa-si lase ‘decenta’ si fitzele acasa sau sa si le plimbe in alte locuri. ma bucur ca administratorii locului sunt interesati si de alte evenimente, nu doar partiuri. felicitari pt initiativa cu teatrul. bagati mare si n-o dati pe fitze!

  2. Imi pare rau ca nu am putut sa citesc toate posturile de mai sus, dar pariez ca lumea a stat ceva sa le scrie si sunt importante. Oricum, doresc sa aflu un e-mail sau alta metoda de contact, deaorece doresc sa le propun ceva designul interior. Eu zic ca le-ar merge niste stenciluri faine pe acolo, cel putin catva timp, pana ce vine vopseaua adevarata pe care ei doresc s-o dea…
    Multumesc!

  3. io zic sa ne criticam artistii autohtoni pina-i sufocam. mai ales daca nu le iasa treaba. sa dispara. ne ajung cei de afara (gluma:). de acord ca organizarea a fost varza. ducem lipsa de organizatori(fara gluma:(.

  4. da.. si performerii par complice la situatzie.. dar hai sa-i lasam in pace pe ei, ca probabil au avut la fel de mult de indurat cat si publicu..si, totusi, nu s-au carat acasa cu fitze, ca nu le-a placut set-up scenei si nu erau cabluri si s-a carat sunetistu si era totul varza si etc… probabil ca si ei o sa invetze sa nu se mai bage la “idei originale” si pe 3 lei pe viitor si sa induca oamenii in eroare fara sa vrea.. parerea mea..

  5. ca sa zic sincer… mie mi-a parut bine ca s-a iscat scandalu asta…
    nu ma intelegeti gresit… nu de la capra vecinului mi se trage… da’ e bine ca s-a spart in sfarsit buba asta cu evenimente impotente, vopsite (la propriu) in var de culnes si arta contemporana… cati din noi nu ne-am luat tzeapa asta, de ne-am dus la cine stie ce eveniment (mie scarba sa le numesc asa) si sa stam ca gugustiucii ore in sir poate-poate… s-o intampla ceva, dupa care sa plecam cu coada intre picioare sa maraim vreo saptamana iar apoi s-o luam de la capat…
    om fi multi, om fi putini, cert este ca ne cam stim, ca de fiecare data vad cam aceleasi fetze…
    acu, ca tot s-a dat cu caca in ventilator, poate ca macar om reusi sa identificam mai usor genu asta de evenimente…
    si aici ma refer si la performerii care sunt de invinuit ca se baga in chestii dinastea, mai putin aia care oricum nu aveau nici o treaba… si astia din a doua categorie sunt din pacate majoritari…

    asa ca, mai vreau scandal ca a inceput sa-m placa

  6. ce natiune de ratati care se intrec sa dea in oricine care a ajuns la pamant si cu ce bucurie?ce bine ca a murit capra vecinului,nu?

  7. am fost doar vineri.

    intr-adevar, a iesit discutabil. am ajuns acolo, locul destul de ok (de mult cochetez cu ideea unui party intr-o fabrica). din pacate, peretii se scurgeau pe tine (foarte neplacut, nici pana acum nu am reusit sa scot de pe geaca). pe la 21/22 cand am ajuns abia se instalau boxele/sculele de lumina. pe la 22.30 urca si bumbapa pe scena. yeeey, incepe.. pardon, soundcheck. care a durat cam 2 ore (fiind trupa live e oarecum de inteles, dar ca organizator nu faci soundcheck-ul la ora la care ai chemat publicul (platitor!)).

    in fine, pe la 00.30 (parca) incepe bumbapa. primele 10 minute mi-au placut, insa au fost urmate de aprox. alte 140 de minute de repetitzie continua si plictisitoare (4/4). exact ca la muzica jazz, singurii care inteleg ce fac acolo si se si simt bine sunt muzicienii. din pacate multa lume a plecat in timpul concertului, pur si simplu plictisindu-se sau sictirindu-se de ce era in jurul lor.

    termina bumbapa, intra matze. mare problema a fost ca s-au carat sunetistii pentru ca “asta o arde electro, ii bagam mixerul in boxe si mergem sa ne culcam”. matze a “pus” (altfel nu stiu cum sa spun) foarte misto si foarte in ton cu locul. din pacate cam scurt. asteptam cu interes urmatoarea lui iesire.

    pleaca matze intra gojira (MARE OM). ne-a incantat pe cei 30 de oameni ramasi cu breakbeat de la tata lui, “numa hituri” sa-l citez. nu stiu cand a terminat de pus, am plecat pe la 6 fara.

    overall, dau zilei de vineri nota 6 din 10. 6 doar datorita line-up-ului si a locului.

    oameni buni, cand mai organizati ceva de genul asta, ocupati-va de treaba asta mai mult de 2 saptamani, pentru ca acum, ca dovada, va injura lumea.

    p.s. daca viitoare (daca va mai fi) nu mai puneti aia misto in prima seara si aia naspa in a doua, faceti si voi un raport mai echilibrat

  8. hai, ba, unde sunteti aia care regretati rave-urile?

    eu una sunt aici. aia e, frate. mi-a placut foarte tare. junkeraie in sfarsit. muzica cum trebuie. grilajul la fix. nu vreau sa se transforme nici in web, nici in nimic altceva.

    pana vineri se mai usuca si vopseaua.
    puszi

  9. o mare greseala a fost faptul ca a existat taxa de intrare. apoi, una am citit/vazut pe ad, altceva am gasit acolo…de fapt nu am gasit. oricum, singurul lucru bun din toata povestea asta a fost INTENTIA. atat…

  10. sintem in 2006, asemenea incercari erau de aplaudat acum 8-9 ani pe vreme cand se misca tmbase’ul, sint 2 pasi innapoi ca incercam sa ne raportam la aceea perioada si ne amagim cu texte de genul “locul are potential” – are pe dreacu cand se ocupa niste habarnisti de el. ca sa nu vorbim de cretinismul argumentatiei “autorizatii baietii au avut,k altfel n-ar fi dat drumul” – faci pariu mosule ca daca trecea garda pe acolo ramaneati in curu gol? daca ar fi fost un eveniment mocca as fii inteles reactiile “organizatorilor” dar asa cand practic au tepuit lumea este normal sa’si merite m**a de rigoare. ciocu mic ca deja aveti o gramada de bile negre (asta doar dintr’o lovitura) si data viitoare poate jumate din public o sa fie format dintr’o duba de jandarmi.

  11. Apropo de vietile puse in pericol..da,de vopseaua de pe pereti care se lipea de tine si-ti topea ca acidul tzoalele,pentru ca stingatoare au fost,2 iesiri au fost,autorizatii baietii au avut,k altfel n-ar fi dat drumul..pai sunteti pudeli,aia cu vreau la mama sunteti voi nu organizatorii,si nu spun asta din teribilism in nici un caz ca nici mie nu mi-a picat bine lipsa budelor.dar asa,in general nu te tatesti daca nu stii toate detaliile problemei.no ofense,asta-i parerea mea.

  12. sergei // sergei & koshimin SKVJS

    toate reactiile astea m i se par normale si juste, dar de cand mai toata lumea a tot “ars o” pe la Tralala, s au asteptat la , sincer nici eu nu stiam la ce sa ma astept, …la un bar mai ieftin, care l au si gasit, la alti pereti (fara a fi plini de graffuri aruncate doar asa ca da bine la imagine), si au gasit vopsea pe ei care mai spre dimineata au mai gasit o si pe haine, sau asteptat la multe, sau asteptat la Matze, si Matze a bagat in fata unui public nervos si care facea pe ei, dar a bagat si cred eu ca toti artistii care au fost acolo daca vor mai fi chemati vor merge si mai cred ca si voi daca veti mai auzi ca se va mai da intampla ceva acolo veti merge, veti merge pt ca sunteti curiosi sa vedeti daca ati avut dreptate si daca tot asa “ard gazul” organizatorii , dar in primul rand veti merge pt artisti !
    Pt mine a fost una din cele mai …”tari” experiente, pornind de la Bumbapa si terminand cu socul avut dimineata cand m am trezit si mi am vazut tastatura albastra, plina de vopsea, alta vopsea decat cea de pe pereti, care oricum am facut rost si de aia, dar mai conteaza ?!!! nu

  13. heh si eu care credeam ca totul in Bucuresti e perfect. e bine ca s-a incercat. e rau ca s-a grabit sa se faca ceva fara sa existe pregatira prealabila. ma indoiesc ca nu se putea programa la o data ulterioara toata treaba. in fine, toate peste toate, fiti minim recunoscatori ca aveti atatea optiuni si ca lumea se straduie sa faca ceva. e multa lume in multe orase pentru care nu exista nici macar eventurile ca cele de la MNAC sau Tralala, fie ele de natura urbana, clasica sau alternativa.
    mai aruncati din galeata de coolness si prin moldova.

  14. Pentru Nico TZ,

    Ca organizator, ESTI RESPONSABIL de TOT ce se intampla la evenimentul mentionat.
    Inclusiv contraventional sau penal (daca cazul o cere).

    Sugerez sa stai in banca ta si sa-i lasi pe oameni sa se descarce (uneori chiar necuviincios da’ asta e vina lor si nu a ta).
    D’aia e rubrica asta, pentru OPINIILE LOR si nu ale tale.

    Nu de alta, dar nu-ti face cinste sa insisti cu “facutul si desfacutul in 2 saptaluni” si alte d’alea.
    Ce faci daca te superi, iti iei jucariile si te duci la mama?
    La naiba cu toti cei care nu te inteleg?
    Sau cei care nu inteleg fenomenul “socio-kurtural” de vineri seara?
    Am mai spus, pacat de artisti si de cei care au venit sa-i vada.

    Nu te baza ca ulciorul poate sa mearga de multe ori la apa.
    N-AI BUDA FRATE, asa ca….

    Planurile cincinale nu mai sunt la moda si daca CHIAR TREBUIA SA FACI IN DOUA SAPTAMANI, DE CE??
    Contracte de publicitate?
    Legale??
    Impresariat artistic??
    Ai autorizatie de functionare?
    Ai avizele legale?
    Ai asigurat paza?
    Ai avut avizele de la siguranta in constructii pentru incarcarea pe planseul facut pe grinzile de lemn?
    Nu vrei sa stii, asa ca mai stai putin pe tusa, ca daca se supara 1 sau altu rau pe ce debitezi mai faci si PUSCARIE.

    AI PUS VIETILE OAMNEILOR IN PERICOL , FRATE.

    Las-o balta cu ideile de organizare in viitorul apropiat ca te joci cu ruleta ruseasca si nu stii cand si unde faci seara.
    Fii fericit ca ti se da cu salamu’ peste nas si nu ti se pun catusele la maini.
    Nu te mai lega de cum esti criticat si de ce.
    Au dreptate si considera ca-ti fac un mare serviciu.
    Hai pa, ca chiar ma scoti din sarite.
    Brontozaurus

  15. Stimati organizatori, in loc sa cautati atatea scuze inutile la ora asta mai bine incercati sa nu mai faceti lucrurile din pripa si sa va respectati publicul platitor.Si pe langa public si artistii, care meritau un spatiu de exprimare macar decent.Va multumesc!

  16. Ok.In loc sa ti se rupa de eforturi’n’stuff cauta-ti o fabrica sau orice spatiu dezafectat si fa ceva daca esti in stare. Romanii sunt foarte buni la critici si asteapta sa le vina totul de-a gata.Nu mai avem timp de discutii, ca oricum nu se rezolva nimic asa.

  17. bine ca facetzi pe martirii acuma! as avea si eu o intrebare: de ce v-atzi mai apucat? daca dupa prabusirea deschiderii putetzi sa datzi doar explicatzii de martiri si scuze de toata jena???!!! nimeni nu e interesat, mai bine zis: tuturor li se rupe de eforturi’n’stuff! asta e in backstage, omule! oamenii vor sa vada rezultat si punct. artistii vor sa performeze in conditzii optime si punct! iar organizarea unor evenimente de gen in spatzii de acest gen se face CU CAP, nu CU CAPUL INAINTE!
    hai, gata cu miorlaitu… :-/

  18. Suntem constienti de greselile facute si o sa le reparam.Chiar a trebuit sa dam drumul la eveniment.Spatiul nu va ramane in nici un caz in starea asta.Am avut doar doua saptamani la dispozitie ca sa aducem o fabrica de textile in stadiul asta, care nu e nici pe departe cel la care vrem sa ajungem.Dar am un sfat pentru cei care vor sa organizeze evenimente in spatii de genul asta: exista multe fabrici in Bucuresti si pot sa si le caute singuri .Noi am cautat un spatiu ca asta timp de un an si am investit foarte mult si inca investim ca sa transforamm locul asta.Spor la treaba celor care vor sa se implice in chestii de genul asta

  19. cam are dreptate “moshu B”… dar si el e finutz…
    baaaaaiii, inconstientzilor!!!!! la gara cu voi! nu meritatzi nici un pic din decentza oamenilor care v-ar mai da “o shansa”! si vad ca sunt catziva pe blogul asta..:-/ eu, sincer nu intzeleg tolerantza asta exagerata pt nishte handicapatzi ca organizatorii test-ului care mai au si hiper impertinentza sa contiunuie “proiectul” asta!
    si nu as intzelege nici artistii sau publicul = semi-sinucigasi care s-ar mai duce! iar pt teribilistu’ cu “pudelii urbani”: M***!
    p.s. am scris cu stelutze, din respect pentru feeder! in rest, sori, nu m-am putut abtzine…

  20. Ok, (poate) sunt cam vechi.
    In conceptii si in comportament.

    Dar:
    -nu cred ca artistii (manati de dorinta de a face cava nou) trebuie sa faca ….pishu pe pereti;
    -nu cred nici ca spectatorii trebuie sa se “integreze” in acest “curent cultural”;
    -nu cred ca participantii trebuie sa se manjeasca cu varul de pe pereti in numele “experimantarii” senzoriale;
    -nu cred ca trebuie sa-ti pui viata in pericol
    (din cauza incalzitoarelor pe gaz + a radiatoarelor lasate aiurea, fara o minima protectie);
    -apropo, horganizatori, avize de la pompieri, ceva?

    Si tot pentru organizatori, ca mi s-a pus pata pe ei acu’:
    -care-i diferenta intre mine, un ciupalac care dau o petrecere si ce o iesi o iesi, si voi, cadre organizate???!!
    Fratilor, veniti la mosu’ sa va arate organizare de eveniment:
    -loc special pentru artisti si materialele lor;
    -probe de sonorizare+lumini+vizuals facute INAINTE;
    -instalatiile pentru artisti sa fie dimensionate ca atare,
    nu sa fie toti alimentati cu curent dintr-o singura priza.
    Hai, 2, daca mai bagam 1 triplu.
    -lumini ca lumea, nu acoperite cu hartie de 105 ani si numai buna pentru foc de tabara;
    -circulatia persoanelor reglementata (poate va intrebati de ce??)
    DE AIA, ca daca lua foc pardoseala de la un incalzitor rasturnat accidental sau 1 priza TOTI OAMENII de acolo mureau.
    NU ERA DECAT 1 (o) iesire.
    SI NICI O SURSA DE APA SAU STINGATORARE DE INCENDIU LA INDEMANA.

    Cazuri intamplate in Franta si in Spania anii trecuti, cu sute de morti pentru ca un inconstient (mai grav daca sunt mai multi), a organizat asa ceva, in acelasi stil.
    Totul in numele EXPERIMENTARII.

    Apropo de apa si de alte licori:
    -atunci cand dai fara sa clipesti 1-2 milioane pe seara ca sa te simti bine si nu discuti de preturile practicate (ce mai, doar e local de lux), vrei MINIMUL de conditii ca sa te simti bine.

    In final, ca oricum e inutil, note:
    – ZERO, 0, nada, pentru “organizatori” (nici nu-si merita numele sau functia);
    – 2 pentru prima formatie, cei care au intrat in priza la orele 23-24 si n-au mai iesit decat alungati (comportament incalificabil inclusiv vis-a-vis de colegii care trebuiau sa vina dupa ei);
    – 5 pentru TOTI cei ce au urmat (nu conteaza talentu’ fratilor daca va vindeti la piata de peste).
    Vad ca va place sado-masochismul si va felicit pentru zilele chinuite pe care vi le asigurati.
    Vorba aia” Primesti atat cat dai pe tine”;
    – 7 pentru publicul ce a avut rabdare si putere sa reziste dar nu a avut suficienta decenta sa-si ia artistii in strada si sa stea acolo
    – 8 pentru cei de la bar care au vandut tot, si ciorapii de acu’ 1 an;
    – 10 pentru organizatorii financiari.
    Au dovedit ca pot sa vande vise congelat ambalate atat artistilor (pe care-i aduc pentru spectatori) cat si spectatorilor (care vin pentru artisti).
    Au mai dovedit ca dintr-o cladire ce sta sa cada, din 0 investitie si promovare verbala+1 blog pe net poti sa faci bani, sa-ti ceri scuze (hai ca asta-i chiar misto) si sa faci si alta data, doar ce naiba, “traim in Romania si nu avem cum altfel”.
    Bravo lor.

    Din cate vedeti, m-am legat DOAR DE ORGANIZARE.
    Sa nu aud contra-argumente de tipul
    “ce stii tu ce-i muzica sau vj, tobe sau etc” ca va trimit la scoala.
    Hai pa si sa va mai lasati pacaliti si alta data.
    Cu scuzele de rigoare,
    Brontozauru

  21. vreau sa ii vad si io p-aia care recomandau evenimentul “cu caldura”. acum tac! felatie bah martalogilor, uite ca se mai da si chix, nu va pupa lumean falus peste tot, tristilor!

  22. Cred ca tot ce putea merge prost la un eveniment s-a intamplat acolo. Mi-a zis cineva ca aveau toalete dar s-a prabusit podeaua. E adevarat?
    Sa uitam si sa ne bucuram de locatie, poate, dar in nici un caz de organizatori. Nu cred ca-i obliga cineva sa faca evenimentu chiar acum si in conditiile astea. Eu una am senzatia ca am fost fraierita. Daca nu snt in stare sa faca o treaba buna, macar sa lase pe altii.

  23. si vorba unui prieten “suntem in 2006”. avand in vedere viteza cu care se dezvolta events.org n Romanika am zis sa ameliorez un pic “concurentza” si sa pun RO/2005 😉

  24. mda… artistii nu ar trebui sa suporte jegul asta multidimensional si multipatrunzator, dar nici publicul, care a venit deschis si destul de numeros intr-un loc no name = „idee originala”.
    dar daca tot ai ajuns acolo, ce faci? itzi bagi picioarele si t cari? ca spectator, poate da, ca sunt locuri unde potzi sa te mai distrezi, dar ca artist nu prea as face-o…
    vineri, din pacate, au fost multe chestii care “nu se fac” in romania/2005, in care s-au organizat si performat mai multe, mai ales in ultmul timp si oamenii s-au obishnuit sa aiba niste asteptari si ei pe acolo, d bun simtz. Si sa fim seriosi: d bun simtz = cam cele minime (inca!)
    De exemplu nu mi se pare deloc de freza pudeliana urbana sa vrei sa te pishi si la o adica sa nu calci in pishat 6 ore in “backstage” (care se transformase in buda si pt public). Nu’s pudeli, sori! sunt oameni care doar nu sunt teribilisti sau nu mai sunt, pt ca au avut si ei partea lor de experientze teribiliste “originale” dupa 90, cand totul era “pt prima data” si “ca sa fie, indiferent cum o fi”. nu mai e o scuza faptul ca ai o initziativa si depui efort. sunt multzi oameni cu initziative si depun multe eforturi, din care nu fac bani neaparat. Sau altzi care depun eforturi, depun bani si fac bani (ceea ce e mai logic).
    So, nu cre ca mai merge ca scuza: “cam la repezeala, dar original”.
    Au fost chestii care „nu se fac” nici „intre artisti”, dar vad ca oricum s-a observat, so, e inutil sa mai repet si eu. Astea din pacate tot de punct_org depind. Ca eu ca punct_org, sunt responsabil, totul sa mearga ok si sa nu-si urle artistii pe scena.
    Una peste alta, cred ca multzi ar fi trecut oarecum peste mizerie, peste lipsa de buda etc, daca pe scena lucrurile erau ok (se incepea la timp etc), ceea ce din pacate nu a fost sa fie din multiple motive de ambiantza.
    Mie mi-a cam trecut tot ce aveam de “urlat” in noaptea aia si ziua de dupa, ne-am intzeles si cu organizatorii;-) Cre ca s-au cam descarcat energiile negative “de dupa”. Mai cred ca e destul loc, timp si entuziasm ca de acum incolo lucrurile sa fie facute ALTFEL si fiecare sa-si vada de treaba sau/si distractzie fara deplasizme si sa uitam de prima experientza
    🙂

  25. ne cerem scuze penrtu carentele din organizare , dar totul a fost pus facut in timp foarte scurt si cu fonduri financiare minime.urmatorul event se va desfasura in conditii decente.sper sa ne intelegeti.multumim

  26. foarte originala initiativa sa n-ai unde sa te pisi, sa n-ai unde sa te rezemi fara sa iei vopseaua..

    “totul facut la repezeala” si asta e ‘original’ romanesc la greu.

    chiar si aparitia primului sunet al serii la ora 24.. [nici macar un mp3 pleier care sa ambienteze acolo..] a fost o initiativa originala..

    maidanezi urbani… nu pudeli.
    si nu fitze, minimalul bun simtz..

    intradevar locul are potential.
    da’ nu-i destul.

  27. pudeli urbani ce dracu atatea fite?la un party lumea vine sa se simta bine,aveti creierii spalati si nu mai puteti aprecia initiativele originale..si da,locul ala chiar are potential,desi acum a fost facut la repezeala totul.a doua seara a facut toti banii mmm mm super copii care au pus muzik &visual

  28. cine a organizat?[nume]
    sunt foaaarte curioasa.
    bumbapa au facut proba de sunet de 2 ore.. penibil.. si au cantat 3 ore de parca erau in sala lor de repetitii.. intr-o monotonie sonora diluata si fara esentza.. matze pentru care venisem, a debutat fara sunet [sonorizarea lu’ peshte] apoi, dupa ce in sfarsit a primit cativa decibeli, kinuit.. a fost obturat de tot felul de cretini care mishunau pe scena..era un imbecil varza care cauta cabluri o juma de ora.. ceea ce a facut de nevazut proiectia bine ticluita..
    gojira.. cam multa agitatie pentru putin.
    n-am mai stat la gojira ca n-aveam unde sa fac pipi [!!!] ceea ce e de rasul lumii.

    organizare de trei lei. lineup misto. dar batjocorit..

    as vrea sa scrieti aici daca stiti cine s-a ocupat de :
    organizare
    sonorizare.

    artistii n-ar trebui sa suporte jegul asta.

  29. locatia a la “rave party” super-ok ( mai putin vopseaua din dotare .. acum si a mea ) .. la tangenta cu bataia-de-joc logistica/orar , din pacate …

    sambata nu am mai riscat ..

    promit sa revin .. virginal, gata de impresie pozitiva!

  30. eu am fost sambata(m-am numarat preintre cei 20 de oameni sositi la party).nu inteleg de ce am platit dublu intrarea(10 lei!!!),nu a meritat deloc.poate ca data viitoare organizatorii vor face party de dragul party-ului,nu pentru bani.ideile cu barul sudat si cu dj-ii dupa gratii au fost interesante.

  31. locatia ar fi putut fi ok, din pacate organizarea se pare ca a fost facuta intre ora 19 – 19.01 ca pana la 24 nu era muzica vineri. si sambata sa reveniti voi.bafta

  32. mda. si eu am fost cel putin la fel de dezamagit. promisiunile organizatorilor au fost MULT peste ce am gasit la fata locului.

  33. Fratilor, ce a fost asta? Voi faceti reclama tuturor dubiosilor?Nu am stiut cum sa fug mai repede din ghetoul ala.Parca era un crack house.Si in fatza intrarii erau unii kre se uitau ciudat pt k venisem cu o masina decenta si nu aratam ca ultimul junky.Va rog,interesativa inainte sa postati flyers pt toti ciudatii

Leave a reply (we review all comments)