Salvati zidurile noastre!

Salvati zidurile noastre!

Bucuresteanule, tu privesti vreodata in jur? Tu nu vezi ca traiesti intr-un oras cucerit? Nu te scot din minti reclamele care te privesc din toate partile? Bucuresteanule, tu mai tii minte cum aratau cladirile din orasul asta? La fiecare slogan comunist pe care l-ai dat jos au aparut o suta de sloganuri publicitare. Fiecare secera pe care ai daramat-o a fost inlocuita de o mie de brand-uri comerciale. Ce-ai castigat cu asta? Ai schimbat saracia tacuta si demna a unor cladiri ciuruite de gloante pe saracia stridenta, de butic ieftin, a unui oras care-si ascunde fatadele istorice sub promotii si discount-uri sezoniere.

Detalii aici

7 thoughts on “Salvati zidurile noastre!”

  1. Nu am inteles ce legatura are organul sexual barbatesc cu libertatea romanilor, si mai ales cu decemrbie 89. Nu cred ca oamenii aceia au murit pentru niste ziduri, cum nu cred ca acuma ar murii cineva pentru strazile Bucurestiului. Mi se pare foarte exagerat, mai da de ce nu faceti o petinie ca oamenii saraci sa primeasca de macare si cadouri de Craciun? Si nu mai criticati pe cei care fac shopping, ca nu vad alta modalitate de a te duce sa-ti iei de mancare, sau ma rog poate astia au gradina si-si cultiva singuri mancarea…De la primarie, crezi ca cineva care nu are unde sta si ce manca este interesat ca deasupra capului sau sunt mii de panouri publicitare?
    Este mult a spune ca oamenii astia au murit pentru acel gen de “libertate”, care este frumusetea orasului.
    Si textul mi se pare arogant, arogant ca vine de la cineva care se are bine, il doare-n cod de fapt de oamenii acestui oras, si se foloseste de inima lor ca sa-si implineasca propriile planuri, mai ales ca vine din partea unora care lucreaza in publicitate. Cam ipocrit nu vi se pare?

  2. Bine ca n-a murit nimeni pentru libertate in Las Vegas, caci altminteri te pomeneai cu Vegas-ul aratand la fel de tern ca Ekaterinburg.

  3. Pulafashion face surprize ieftine de craciun.
    Se cred isteti, da’se pare ca totusi le scapa niste chestii.

    Inca unii care consuma banda degeaba.

  4. trebuia pulafashion scris putin mai mare ca sa nu existe dubii. De fapt, trebuia scris mare pulafashion si intr-un colt o poza ca sa dea bine.

Leave a reply (we review all comments)