The Underground Fleet

  • by

Aviatia subterana ataca!

Operatiunea se va desfasura joi, 17 noiembrie, in baza din Club B52, cu incepere de la ora 23:00.
The Underground Fleet va executa looping-uri periculoase la linia orizontului dumneavoastra muzical, va va lovi timpanele cu frecvente joase si tobe la viteza supersonica.
The Underground Fleet este o grupare paramuzicala formata din Erka (Nowsound, Budapesta), Alien Pimp (SoundKraft) si D-laid (Atomfast).
O stire de ultima ora, venita de te miri unde, da ca probabila, nu imposibila, inca nici sigura, dar nici nesperata, participarea la operatiuni a elementului supriza numit Midlow, adica un alt membru de vaza al echipei de la Nowsound.

Erka este unul din liderii miscarii breaks din Budapesta, patronul clubului Nowsound, unul din cele mai reputate din capitala Ungariei.
Dupa ce ani de zile a fost mandria altui legendar club budapestan, Jailhouse, Erka si Midlow au infiintat in 2000 Nowsound, mai mult decat un club, un party brand si un promo group reputat.
Biografia lui Erka e mai lunga decat aveti voi timp de citit, stiu ca ati primit 2423123 mailuri azi, asa ca va mai spun doar atat: Tayo, Plump DJ’s, Paul Arnold, Klaus “Heavyweight” Hill, Evil Nine, Hyper, Stanton Warriors, General Midi, Terminalhead, toti barosanii astia au evoluat la un moment dat pe aceeasi scena cu Erka.

Despre D-Laid si Alien Pimp – numai de bine J

C ya folks !

Silviu Costinescu
www.soundkraft.net

Leave a reply (we review all comments)