omagiu day la galerie noua

Miercuri, 7 septembrie
Omagiu Day On
curator: Stefan Cosma

Miercuri, 07.09.2005, Omagiu crew va asteapta la Galeria Noua, pentru o sesiune de comunicari mai mult sau mai putin stiintifice. si pentru ca ostilitatile sa se desfasoare amiabil, vom comunica in duet. Noi vom asculta comunicarile vostre si voi le veti asculta pe ale noastre.
Hardware-ul acestor comunicari va fi alcatuit dintr-un melanj de traditional si de ultramodern. Va veti putea infrupta la discretie dintr-un potpuriu de branzeturi exemplar aranjat de Omagiu crew sub forma unui Fromagiu si din “instrumente de calcul” de ultima generatie: Mac-uri, laptop-uri, I-pod-uri, instalatie de sunet BOSE, internet de mare viteza de la Zapp, etc.
Am satisfacut pana acum doar o parte din simturi: auditiv, olfactiv, gustativ, tactil (touching the machines). Pentru a nu va lasa nesatisfacuti la nivel vizual, v-am pregatit si o mica expofoto.
A nu se uita ca va fi prezent si hardul extern al bancii de imagine OMAGIU Image Boost*…
De-a lungul intregii zile, Omagiu crew va sta la dispozitia publicului, pentru intrebari, raspunsuri, interactiuni, rasfoit revista, cumparat revista, etc.
Ziua va fi incununata de un I-pod back2back battle, la care ii invitam sa participe pe toti posesorii unui asemenea minunat device. Pe langa acestia, la battle vor participa si doi wildcard, care vor intra in competitie cu doua I-pod-uri puse la dispozitie de NouMax. In afara de acest challenge, Omagiu crew va invita la un exchange de I-pod music.

Programul consultativ al zilei:
12h00-18h00 – program liber ales
18h00 – Fromagiu+expofoto
19h00 – I-pod back2back battle
22h00 – all nite long … oooops HC GAMER LAN party (adica counterstrike si alte games beyyy) organizat de/si pentru hc gamers din Boocooreshti http://www.xtrempc.ro/forum/viewtopic.php?t=43530 (big thx lui ice, dash, opphiunick si ceilalti) + projectiuni

* Producatorii de imagine/foto/video/grafica/txt sunt invitati sa devina clientii acestei banci, in speranta unei colaborari reciproc avantajoase.
Produsele lor vor fi utilizate fie pentru publicarea in paginile revistei Omagiu, fie pentru comercializare catre posibili clienti: agentii de publicitate, alte publicatii, etc.
Profitul dobandit in urma comercializarii se imparte la doi (50%-50%), intre artist si Omagiu Image Boost.
Toate materialele Omagiu Image Boost ne vor ajuta sa capatam o imagine de ansamblu asupra scenei creative made in Romania si vor pregati terenul pentru nominalizarile la Gala Premiilor Omagiu pentru Arta Contemporan? 2006.

2 thoughts on “omagiu day la galerie noua”

  1. tipule, ai si n-ai dreptate. Crede-ma, sint ultmul om care ar vrea sa ia apararea revistei de cultura si folclor “omagiu”, dar ei fac treab? pe nisha lor. Ei au nisha de copilashi trendy care cred ca stencilurile sint cool oricum ar fi, si care nu prea stiu care e treaba cu calitatea, viziunea, personalitatea. Deci isi permit.

    Pt ca o sa vina o tona de “artisti” care ar vrea sa publice in omagiu si pe gratis daca se poate, asa ca aia cu 50-50 ii maguleste probabil. Si fireste, calitatea o sa fie cam cit e si acum. Adica suficient cit pushtanii sa dea 20 de lei pe o revista mondena si sa se simta in underground.

    Deci, cuvintul cheie este “target”, in care noi nu sintem.

  2. ce tupeu! OMAGIU image boost… artistu’ face toata munca si daca se vinde, OMAGIU ia 50% ….cine dracu, o fi asa maimuta incat sa cada in chestia asta? Ce tzeapa…
    Uite! pe aceasta cale, va anunt si eu: Voi veni si eu la acest event cu hardul extern al bancii de imagine “Anonymous” image boost*
    eu voi da insa autorului un generos 60%….si eu am cunostinte in industrie, si eu pot vinde niste vizualuri….in fine.

    ce dracu oameni buni….lucrurile nu functioneaza chiar asa….
    romania, o tzara trista….plina de popor marshav si furacios.
    trist.

    unu’ care se revolta din te miri ce.

Leave a reply (we review all comments)