ixi software

  • by



ixi software

enrike hurtado si thor magnusson
22 iulie – 20 septembrie / deschidere vineri 22 iulie 19:00 / etaj 2
curator: Florin Tudor

“ixi software este un proiect experimental prin care se vizeaza crearea unor prototipuri pentru diverse instrumente muzicale. Sintem interesati de utilizarea computerului ca un mijloc prin care se pot construi unelte neconventionale pentru muzicieni, fara a incerca sa imitam sau sa copiem instrumentele obisnuite din lumea muzicii sau tehnologia disponibila in studiouri. In acest moment lucram cu software open source Pure Data sau Supercollider si incercam sa cream interfete grafice pentru acesta. Scopul nostru este si acela de a distribui aplicatiile noastre, de a le face cit mai simple si mai intuitive pentru utilizatori.

Downloadati programele, testati-le, folositi-le si distribuiti-le, spargeti-le, sau orice altceva, doar sa nu le vindeti.”

www.ixi-software.net

aplicatii: virus, slicer, lauki, spindrum.

Din 2002 membrii ixi software sustin conferinte si workshop-uri la Academia de Arte din Viena, Universitatea Pompeu Fabra din Barcelona, Facultatea de Arte si Design din Hull, Departamentul de Muzica Electroacustica din cadrul Universitatii Huddersfield, la ICA în Londra, MIT-medialab în Dublin, Media lab uiah din Helsinki si Centrul Arteleku din San Sebastian.

ixi software

MNAC, Palatul Parlamentului, aripa E4
acces : Calea 13 Septembrie / bus 136, 385
Program: Miercuri – Duminica, 10.00 – 18.00
www.mnac.ro

Leave a reply (we review all comments)