Concurs logo Ministerul Culturii si Cultelor

Ministerul Culturii si Cultelor initiaza un concurs pentru realizarea siglei institutiei.

Intentia noastra este de a stimula tinara initiativa si de a promova ideile noii generatii. Cel mai bun proiect va fi utilizat pe site-ul institutiei si pe documentele oficiale ale MCC. Numele realizatorului siglei care va fi selectata, precum si CV-ul sau artistic vor fi prezentate pe site-ul Ministerului.

Termenul limita al concursului este 1 aprilie 2005. Proiectele vor fi evaluate de o comisie de artisti ai aceleasi generatii, care va fi anuntata pe site inainte de incheierea concursului.

Dosarul trebuie sa contina o prezentare grafica pe hirtie, una in format electronic, CV-ul autorului si datele de contact ale acestuia.

Cei interesati pot cere mai multe informatii pe adresa ioana.manolescu@cultura.ro sau andreea.nastase@cultura.ro.

Ministerului Culturii si Cultelor

6 thoughts on “Concurs logo Ministerul Culturii si Cultelor”

  1. Pingback: Concurs pentru realizarea siglei MCC • feeder.ro

  2. -prezentarea grafica pe hartie trebuie facuta pe format A4;
    -formatul digital recomandat este: dimensiuni: 400 x 300 pixeli, rezolutie – 300 dpi, adancimea de culoare – 32 biti;
    – concursul se rezuma doar la ralizarea siglei Ministerului;
    – Plicul continand prezentarea grafica pe hartie, cea in format electronic, CV-ul concurentului si datele sale de contact poate fi depus la sediul MCC (Soseaua Kiseleff, nr. 30, sector 1, Bucuresti) sau expediat prin posta la aceasta adresa pana pe data de 1 aprilie 2005, cu mentiunea “Pentru concursul de realizare a siglei Ministerului Culturii si Cultelor”
    – nu exista o paleta de culori a Ministerului Culturii si Cultelor.

    Concursul este deschis tuturor, persoane fizice sau juridice, din Romania sau din afara tarii. Din pacate, Legea 8/1996 interzice Ministerului acordarea unui premiu banesc castigatorului. Orice alte informatii suplimentare legate de acest concurs vor fi afisate pe site-ul MCC (www.ministerulculturii.ro sau http://www.cultura.ro), in continarea anuntului deja prezent. Un caiet de sarcini/ briefing nu a fost stabilit din dorinta de a nu limita creativitatea si imaginatia concurentilor.

  3. am incercat sa vb. eu cu Ioana sau Andreea. sunt la al doilea mail si nici un raspuns. cred ca sunt ocupate – lucreaza la brief 😀

  4. ma intreb de ce oare se cere si CV-ul autorului…probabil ca oamenii isi dau seama ca un brand facut de brandient sa zicem e mai valoros ca unu’ facut de un freelancer; deh e si aci ca la licitatiile de tablouri.

    mande

  5. Eu ma intreb daca vor un semn asa a la altex sau poate o mascota? Un ursulet ceva?
    O sa fie interesant tare concursul asta.
    Si cine sunt artistii aceleasi generatii? Care degeneratie? Care artisti?

Leave a reply (we review all comments)